Andra, despre momentele grele din cariera ei. ”Mi-au furat pantofii! Nu găseam ce să mâncăm”

Ioana Bucur 10.05.2021, 09:59
Andra, despre momentele grele din cariera ei. ”Mi-au furat pantofii! Nu găseam ce să mâncăm”

Este mereu cu zâmbetul pe buze, mereu pregătită să îi încurajeze pe artiștii la început de drum, dar puțini știu adevărul teribil din culise. Andra, despre cele mai grele momente din cariera ei. Artista a vorbit, pentru întâia oară, despre chinurile prin care a trebuit să treacă înainte de a deveni celebră.

Andra, despre momentele grele din cariera ei

„Poți să treci zâmbind prin toate” ne cântă artista în celebra ei piesă „Inevitabil va fi bine” – un sfat pe care sigur a fost nevoită de mai multe ori să și-l dea singură. Cu toate că astăzi este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste de la noi din țară, drumul ei spre celebritate nu a fost deloc usor. Andra, despre cele mai grele momente din viața ei, într-un interviu sincer cu Mihai Morar, la podcastul prezentatorului, „Fain & Simplu”. Soția lui Cătălin Măruță a explicat că acasă, simpaticii ei copii, Eva și David, nu au fost învățați că mama lor este vedetă, ci că este cântăreață, că acesta este jobul ei, pe care îl face cu pasiune. La un moment dat, în timpul discuției cu moderatorul, telefonul artistei începe să sune, iar pe linia cealaltă era chiar tatăl ei, care a acceptat să răspundă și el câtorva întrebări. Mihai Morar nu a pierdut timpul și l-a întrebat care a fost cel mai dificil moment prin care își amintește că a trecut fiica sa.

„Au fost mai multe momente grele”, a spus tatăl Andrei. „Momente de care eu nu știu așa multe, că mereu ai încercat să mă menajezi”, a completat jurata de la Românii au talent. „Da, copilul meu știa că trebuie să cânte, să își facă treaba și lucrurile să iasă bine. Au fost mai multe momente grele…unul, când am mers prima oară la Costi (n.r. – Ioniță) să înregistrăm și am dormit la cineva acasă și era un frig cumplit în cameră. Andra trebuia să cânte a doua zi, nu am vrut să răcească așa că l-am sunat pe Costi și ne-am mutat în toiul nopții, ca să mergem undeva unde era mai cald”, a povestit tatăl Andrei.

Andra, despre momentele grele din cariera ei
Andra și Mihai Morar, la podcastul „Fain & Simplu”

„Mi-au furat pantofii din tren”

Cu toate că nu își amintea episodul cu încăprerea înghețată din Constanța, Andra a rememorat un alt incident șocant când, în timpul unei călătorii cu trenul, cineva i-a furat pantofii de scenă.

„Țin minte când am fost cu trenul, veneam spre București, și mi-au furat pantofii din tren. Noroc că mai avea o pereche de rezervă. Acum nu mai e la fel, dar înainte, cum erau magazinele alea din gară…nu avea de unde să îți cumperi nici măcar un sendviș ca lumea și ajungeam să mănânc acei biscuiți din pâine uscată. Mâncam din ăia până ni se făcea rău, că doar din aia găseam. Aia era mancarea noastră, mai schimbam aroma. Noi acum rădem de lucrurile astea, dar atunci, din dorința de a reuși, treceam peste momentele astea mai grele”, a povestit Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...