Andra dă cărțile pe față despre relația ei cu Delia. Ce spune soția lui Măruță despre faptul că sunt rivale

Ana Anitoiu 14.05.2021, 19:12

Andra dă cărțile pe față despre relația ei cu Delia. Soția lui Cătălin Măruță a spus adevărul, în contextul în care multe persoane le consideră pe cele două cântărețe ca fiind rivale, mai ales că lucrează la televiziuni diferite – prima la Pro TV, ca jurat la emisiunea ”Românii au Talent”, iar cealaltă la Antena 1, în juriul show-ului ”iUmor”.

Andra, adevărul despre relația ei cu Delia

Considerate două dintre cântărețele cu cele mai bune voci din România, Andra și Delia sunt văzute de mulți oameni din România ca ouă rivale ce se luptă pentru inimile publicului. Totuși, adevărul este cu totul altul, după cum a ținut să dezvăluie soția lui Cătălin Măruță, care a invitat-o pe jurata de la ”iUmor” la un podcast numit ”Acasă la Măruță!”.

”Vreau ca oamenii să ne cunoască și altfel – uite prin prisma discuțiilor pe care le avem ca și cum am fi la o terasă. Lumea ne vede de multe ori rivale, competiție”, a spus Andra. ”Oamenii sunt mai preocupați să alimenteze niște lucruri inexistente. Eu știu ce tragi, știu ce lucrezi, știu ce înseamnă”, a fost replica Deliei, într-un clip de prezentare a podcastului ce va putea fi urmărit duminică, la ora 19:00, pe canalul de YouTube numit ”Acasă la Măruță”.

Andra da cartile pe fata despre relatia ei cu Delia. Ce spune sotia lui Maruta despre faptul ca sunt rivale
Delia si Andra

Andra, propunere inedită pentru Delia

Cum amândouă iubesc muzica așa cum iubesc aerul, Andra Măruță și Delia Matache au cântat împreună în timpul podcastului. Jurata de la ”Românii au Talent” a încercat piesa ”Cine m-a făcut om mare” a invitatei ei, iar Delia a încercat melodia ”Vreau sărutarea ta” – una dintre cele mai cunoscute cântece ale Andrei. Apoi, soția lui Cătălin Măruță a făcut o propunere inedită.

”Când scoatem o piesă noi două?”, a întrebat-o Andra pe Delia, al cărei răspuns nu se aude în clipul de prezentare a podcastului. Totuși, înainte de a primi această întrebare, jurata de la ”iUmor” a recunoscut că a fost foarte încântată de felul în care au sunat cântând împreună. ”Ce frumos se armonizează vocile, bă băiatule, bă!”, a spus ea, impresionată.

Așa cum era de așteptat, reacțiile fanilor celor două cântărețe nu au întârziat să apară. Mulți dintre ei le-au cerut să colaboreze la o piesă. ”Trebuie neapărat să scoateți un hit împreună (pentru că va fi hit), vocile voastre sună demențial împreună!”, ”Doamne ce frumos vi se unesc vocile, ce faină ar ieși o colaborare” și ”Vreau un duet cu voi, un hit bombă”, au fost câteva dintre comentarii. Citește AICI despre cel mai greu moment din viața Andrei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...