Andra, copleșită de emoții la Românii Au Talent. Momentul care a impresionat-o peste măsură pe jurata PRO TV

Redacția IMPACT 10.04.2020, 14:11
Andra, copleșită de emoții la Românii Au Talent. Momentul care a impresionat-o peste măsură pe jurata PRO TV

În această vineri, emisiunea Românii au Talent va reveni pe PRO TV. În ediția ce va fi transmisă pe 10 aprilie, jurații vor avea parte de noi momente foarte emoționante, la fel ca telespectatorii. În special Andra se va arăta copleșită de repetoriul pregătit de unul dintre concurenții din sezonul cu numărul 10 al show-ului foarte popular.

Andra, copleșită de emoții la Românii Au Talent

La fel cum s-au obșnuit până acum, telespectatorii pot urmări cea mai nouă ediție din Românii au Talent, vineri, de la ora 20:30. Situația momentului din țara noastră nu a afectat difuzarea acestor ediții, spre bucuria celor din public. Concurenții care vor putea fi urmăriți în această seară, pe scena talentelor, le vor oferi mari emoții celor de la masa juriului.

Andra, copleșită de emoții la Românii Au Talent. Momentul care a impresionat-o peste măsură pe jurata PRO TV
Andra a dezvăluit ce moment a impresionat-o foarte tare, la Românii au Talent, în sezonul 10

Momentul care a impresionat-o peste măsură pe jurata PRO TV

Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre, alături de simpaticii amfitrioni Pavel Bartoș și Smiley, vor fi regăsi momentele pregătite pe placul lor. În plus, și cei din fața televizoarelor vor putea urmări cum concurenții își realizează momentele unice, din dorința de a- i bucura pe cei din public.

În această seară, urmează să se desfășoare și momente folclorice, dar și spirituale. Totodată, cei de acasă pot descoperi poveștile de viață remarcabile ale celor veniți să își afirme talentul. Spre exemplu, unul dintre noii concurenți ai sezonului 10 este și autor, având la activ publicat un thriller polițist. Au fost anunțate inclusiv reveniri din partea altora, care au mai trecut și în alte ediții pe la Românii au Talent.

Însă, cel care o va impresiona mai ales pe Andra va fi un băiețel de 9 ani. Copiii vor fi din nou în centrul atenției și vor demonstra că pot face spectacol. ”Mi-am dorit foarte mult să ajung la această emisiune”, va susține un puști de 9 ani, înainte de-a interpreta o piesă la țambal.

Vedetele PRO TV regăsite la masa juriului vor avea reacții pe măsură. Cea mai impresionată de astfel de clipe va fi cunoscuta cântăreață, vizibil emoționată. ”Ai cântat ca un om mare. Te-ai transformat într-un artist!”, va spune Andra, în ediția de vineri.

”Am revenit pentru că fanii au considerat că la vârsta mea încă am talent”, va afirma și un concurent înainte de a urca pe scenă pentru a cânta. Telespectatorii vor putea afla și despre cine este vorba, în această seară. Momentul va fi unul care îl va face pe Mihai Petre să aibă, la rândul lui, tot soiul de reacții inedite. ”E plăcerea mea vinovată”, va putea fi auzit acesta cum spune. ”Eu asta vreau să văd la emisiune: ceva neașteptat, să mă surprindă”, va fi reacția lui Andi Moisescu, la un moment de pe scenă.

Urmăriți Impact.ro și pe