Andra, complet nemachiată în fața fanilor: “Nu te feri să te arăți exact așa cum ești”. Imaginea care a strâns zeci de mii de aprecieri

Diana Radu 14.07.2020, 13:08
Andra, complet nemachiată în fața fanilor: “Nu te feri să te arăți exact așa cum ești”. Imaginea care a strâns zeci de mii de aprecieri

Andra a împărtășit cu fanii săi pe contul său de Instagram o imagine în care apare complet nemachiată. Fanii au rămas uimiți și au apreciat naturalețea de care a dat dovadă artista. În plus, aceasta le-a transmis și un mesaj motivațional celor care o urmăresc pe Instagram.

Cum arată Andra fără pic de machiaj

Artista a fost întotdeuna adepta unui machiaj discret și elegant, însă de data aceasta a renunțat complet la această mască și i-a lăsat pe fani să o vadă naturală. Imaginea a adunat peste 26.000 de mii de like-uri și o mulțime de comentarii din partea fanilor. Alături de fotografie, Andra le-a transmis un mesaj internauților prin care îi îndeamnă și pe aceștia să fie naturali, mai ales în dragoste: „Nu te feri să te arăți exact așa cum ești! Numai așa poți câștiga cu adevărat o inimă!”.

andra, nemachiata, instagram
Cum arată Andra fără pic de machiaj

Fanii au observat imediat că Andra, în vârstă de 33 de ani și mamă a doi copii arată ca o adolescentă fără machiaj. În plus, vedeta este foarte atentă și la siluetă.

„Superbă ca întodeuna”, „Cea mai frumoasă”, „Tu ești frumoasă tot timpul și cu filtru și fără! Te iubesc!”, „Tu ești frumoasă în orice moment, dulceața mea”, „Ești foarte frumoasă și naturală”, „Andra ești extraordinară, un om deosebit”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Noua piesă a Andrei cu Mario Fresh

Cei doi artiști au colaborat împreună și au lansat recent piesa „Brațe străine”, care în doar 16 ore de la lansare a adunat 486.523 de vizionări. Chiar dacă fac parte din generații diferite Andra și Mario au reușit să interpreteze împreună o piesă emoțională care a prins foarte bine la public.

De asemenea, pentru cei care nu știu Andra și Mario Fresh s-au cunoscut la Românii au Talent în 2013 atunci când Mario a participat în calitate de concurent. De atunci, tânărul de 11 ani pe atunci a reușit să o impresioneze pe artistă.

Urmăriți Impact.ro și pe