Andra are probleme de sănătate. Imediat a apelat la fani: „Toţi din jur mă sperie”

Badea Violeta 04.05.2022, 00:00

Momente grele pentru Andra! Frumoasa cântăreață este extrem de activă pe reţelele sociale, acolo unde îi ţine pe admiratorii săi la curent cu tot ce face. De asemenea, aceasta nu ezită să le ceară sfaturi celor care o urmăresc. De curând, soția lui Cătălin Măruță a anunțat că se confruntă cu anumite probleme de sănătate și are nevoie de intervenția medicilor. Speriată de ceea ce va urma, vedeta le-a cerut părerea fanilor săi!

Andra, momente cumplite. Ce se întâmplă cu solista

Andra nu traversează o perioadă tocmai bună. Se pare că solista are probleme de sănătate. Anunțul trist a fost făcut chiar de partenera de viață a lui Cătălin Măruță pe Instagram, acolo unde s-a sfătuit cu fanii săi în legătură cu intervenția pe care urma să o facă.

Mai exact, cântăreața a mers la dentist să-și scoată molarul de minte, însă emoţiile au copleşit-o încă dinainte de a da ochii cu medicul stomatolog. Astfel, vedeta nu a stat pe gânduri și a apelat la fani pentru a aflat cât mai multe detalii despre ceea ce o aștepta.

„Astăzi o sa-mi scot molarul de minte și voiam să văd dacă v-ați confruntat vreodată cu această situație și cum ați reacționat după. Cum a fost experiența voastră? Toată lumea din jurul meu mă sperie și am zis că vreau să aflu și părerea voastră. Vă pup! Țineți-mi pumnii”, a spus Andra pe Instastory.

La scurt timp după ce a ieșit din cabinetul medicului, Andra a publicat imediat un Instastory pe contul său oficial de Instagram, în care le-a arătat fanilor că a trecut cu bine peste momentul dificil.

Andra a trecut cu bine peste momentul dificil
Andra a trecut cu bine peste momentul dificil

Andra, nemulțumită de felul în care arată

Deși multe femei din România o admiră pentru fizicul ei, Andra se declară nemulțumită de felul în care arată. Cântăreața a mărturisit că a pus 10 kilograve în pandemie. Între timp, artista a reușit să scape de patru, dar nu dorește să se oprească aici.

„Viața mea acum e despre mâncare. În pandemie mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale. Am pus cam 10 kilograme în pandemie, am ajuns la 70. Am dat șase jos, mai am vreo patru, dar ce să zic, încă mănânc, îmi place mâncarea”, a declarat soția lui Cătălin Măruță în timpul unui interviu pentru profm.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...