Andra, apariție îndrăzneață pe internet. Fanii nu au recunoscut-o din prima din cauza noului look. Foto

Anca Manolica 09.10.2022, 19:11

Andra și ultima ei apariție îndrăzneață pe internet. Îndrăgita artistă a postat o fotografie pe rețelele sociale, în care afișează o schimbare importantă de look. Iată cum s-a pozat soția lui Cătălin Măruță. Este vorba despre o nouă colaborare artistică, Andra urmând să lanseze o piesă în colaborare cu o voce extrem de talentată.

Ce schimbare de look și-a făcut Andra

Andra este o persoană extrem de activă în mediul online, acolo unde le împărtășeste fanilor săi tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Astfel, recent, vedeta a postat o fotografie pe rețelele sociale la care nimeni nu s-a așteptat. Îmbrăcată cu un tricou negru de piele și cu brațele pline de tatuaje, îndrăgita solistă pare de nerecunoscut mai ales.

Sprijinită pe o motocicletă de culoare galbenă, aceasta își evidențiază cu mândrie tatuajele cu flori roz pe care le are. Desigur, în descrierea fotografiei subliniază că a filmat un videoclip pentru o viitoare piesă dragă sufletului ei. Jurata emisiunii Românii au Talent, de la Pro TV, s-a emoționat extrem de tare când a înregistrat piesa, mai ales că este „în colaborare cu un artist extrem de talentat”.

„Dar oare ciiine-i fata asta?? Așa ar fi spus Eva dacă m-ar fi văzut la filmările noului clip. Dragilor, abia aștept să ascultați noua mea piesă în colaborare cu un artist extrem de talentat. Sincer vă zic.. când am înregistrat-o abia m-am putut opri din plâns… și cred că și în voi va trezi aceleași emoții pe care le-am simțit si eu! #erașitimpul”, a scris Andra, în descrierea pozei postată pe contul său de Instagram.

Andra, apariție îndrăzneață pe internet
Andra, apariție îndrăzneață pe internet

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Are o carieră impresionantă, cu zeci de piese care au stat luni la rând în topurile internaționale. Vocea și prezența sa îi încântă de fiecare dată pe fani, la fiecare apariție a ei pe scenă sau pe micile ecrane. Fiecare piesă a ei este așteptată cu nerăbdare de cei care o ascultă, astfel că, sigur și aceasta care urmează să fie lansată va fi pe placul lor.

Artista s-a mai tatuat și în trecut pe braț și pe spate!

Deși cu toții o știm pe Andra că este adeptă a unui look elegant spre conservator, ea a mai încercat și în trecut anumite lucruri ceva mai extravagante. În vara anului 2017, îndrăgita cântăreață și-a făcut curaj și a apărut în fața fanilor cu două tatuaje, unul pe braț și altul pe spate, acestea simbolizând două flori.

Soția lui Cătălin Măruță a recunoscut că cele două tatuaje erau temporare, făcute la „nebunie”. „Vara avem voie să ne pierdem mințile. Eu m-am tatuat…temporar”, a scris aceasta în dreptul imaginii pe care a posta-o pe rețelele sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...