Andra, anunț important pentru fani: “Dragii mei, am o super veste”. Artista este în culmea fericirii

Andra este în culmea fericirii după ce a reușit să câștige titlul de ”Favorite Romanian Star” în cadrul galei NICKELODEON’s Kids’ Choice Awards 2020: Celebrate Together, un spectacol virtual care a avut loc pe 2 mai.

Andra, primul artist român care câștigă acest premiu

A fost pentru prima dată când artiști din România au fost nominalizați în cadrul faimoasei gale dedicată artiștilor favoriți ai celor mici. Concurența a fost acerbă. Alături de Andra au mai fost noiminalizate vedete precum: Alina Ermia, Irina Rimes și Gașca Zurli, însă votul publicului a fost decisiv și a făcut-o pe cântăreață câștigătoarea premiului.

”Dragii mei, am o superveste!! Am câștigat FAVORITE ROMANIAN STAR la @nickelodeon @kidschoiceawards ! Mulțumeeeeeeesc! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Voturile voastre mă onorează și mă bucură enorm! Acest premiu este prima oara în posesia unei artiste din România! Acest lucru mă emoționează și mai mult. Ador copiii și sunt mândră să fiu preferata lor!!! Vă iubesc! ♥️” a scris artista pe contul său de Instagram.

Vedeta a postat și un filmuleț în care mulțumește, alături de cei doi copii ai ei, Eva și David, publicului care a votat-o.

Andra, anunț important pentru fani: “Dragii mei, am o super veste”. Artista este în culmea fericirii

Andra, anunț important pentru fani: “Dragii mei, am o super veste”. Artista este în culmea fericirii

Alte vedete internaționale votate de copiii din întraga lume

Kids’ Choice Awards este cea mai mare gală dedicată copiilor din întreaga lume. Evenimentul reunește artiștii preferați din muzică, cinematografie și mediul online, pe care cei mici îi pot vota în cadrul unei competiții globale.

În edița de anul acesta, printre vedetele votate de copii se regăsesc nume precum:

  • Ariana Grande – Artista favorită,
  • Shawn Mendes – Artistul favorit,
  • Ellen DeGeneres – Gazda TV favorită,
  • Millie Bobbie Brown – Starul TV feminin favorit,
  • Tom Holland – Supereroul favorit, Beyonce – Vocea feminină favorită dintr-un film animat,
  • Dwayne Johnson – Actorul favorit,
  • David Dobrik – Starul Youtube favorit,
  • Taylor Swift – Starul muzical favorit la nivel global și mulți alții.

Show-ul este organizat de Nickelodeon din anul 1987 și este pentru prima dată în istorie când s-a ținut în mediul online, din cauza măsurilor de distanțare socială. De regulă, spectacolul live se desfășoară în Los Angeles.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI