Andra, anunț important pentru fani! Ce le-a transmis artista la început de an

Diana Radu 06.01.2020, 11:29
Andra, anunț important pentru fani! Ce le-a transmis artista la început de an

Andra, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe și-a petrecut Crăciunul alături de familia sa, iar de Revelion artista a concertat în aer liber, la Constanța. Însă, ea și Cătălin Măruță s-au întâlnit întâlnit la miezul nopții. Iată ce mesaj le-a transmis artista fanilor pe contul său de Instagram la început de an.

Andra le-a transmis un mesaj important fanilor la început de an

Artista și soțul său, Cătălin Măruță au petrecut Revelionul în locuri diferite. Andra a concertat de Revelion la Constanța alături de alte trupe invitate, în Piața Ovidiu a orașului de la mare, în timp ce Măruță a prezentat un eveniment, undeva spre București. Însă, cei doi au recuperat timpul și au plecat într-o vacanță în Târgu Jiu. Andra  le-a mai dezvălui fanilor că Poarta Sărutului este locul care-i amintește de nunta sa cu Măruță.

”Poarta Sărutului este una din moștenirile lasate de Brâncuși, iar pentru mine personal este si locul care imi amintește unde m-am căsătorit. Mergeți in Târgu-Jiu, bucurați-vă de operele lui Brâncuși!”, a scris Andra pe contul său de Instagram.

Andra, nuntă, Măruță
Ce a dezvăluit Andra despre nunta sa cu Măruță?

De asemenea, Andra le-a urat fanilor printr-o altă postare pe Instagram ”La mulți ani” și un An Nou în care toate dorințele să li se împlinească. Postarea făcută de artistă a strâns 53,260 de like-uri, dar și foarte multe urări de bine.

Andra, mesaj important, fani, Instagram
Andra le-a transmis un mesaj important fanilor la început de an

Între Andra și Măruță nu a fost dragoste la prima vedere, povestește chiar Andra, care mai spune că i-au displăcut total pletele prezentatorului TV. Ulterior, Cătălin a apărut în videoclipul piesei „Băieții și fetele” pe care o cânta Andra, însă nici atunci nu s-a aprins flacăra iubirii. Abia doi ani mai târziu aceștia și-au dat seama că sunt suflete pereche și au dat frâu liber sentimentelor. Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit pe data de 23 august 2008 și au împreună doi copii, pe David în vârstă de 9 ani și pe Eva în vârstă de 5 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe