Andra a trecut la muncă „de jos”. Cum a fost filmată artista chiar de Crăciun. Aşa nu ai mai văzut-o, clar!

Iancu Andreea 27.12.2021, 11:15
Andra a trecut la muncă „de jos”. Cum a fost filmată artista chiar de Crăciun. Aşa nu ai mai văzut-o, clar!

Andra s-a bucurat de această perioadă a sărbătorilor de iarnă în sânul familiei. Astfel, vedeta a ales să profite de faptul că numărul concertelor și al evenimentelor nu mai este cel de odinioară și a petrecut Crăciunul alături de oamenii dragi. Artista s-a relaxat, însă nu complet, fiind filmată la munca „de jos” chiar de Crăciun. Vedeta a dezvăluit totul fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Andra, filmată de Crăciun, la munca „de jos”

Este una dintre cele mai bune voci din România, însă, cu toate acestea, celebritatea nu a schimbat-o. Andra continuă să fie un om modest, obișnuit, mai cu seamă atunci când se află alături de familia sa. De curând, artista a petrecut câteva zile alături de oamenii dragi, ocazie cu care a fost filmată într-o ipostază neașteptată, la munca „de jos”, chiar de Crăciun. Vedeta a făcut un tur de forță al membrilor familiei sale, petrecând câteva zile acasă la fiecare dintre ei.

Și pentru că este mezina, Andra a recunoscut care sunt atribuțiile sale în gospodărie. Artista a făcut un clip video pe care l-a postat pe Instagram Stories în care apare în timp ce spală vasele, acasă la Săndel, unul dintre frații săi. Jovială și la fel de plăcută cum ne-a obișnuit, Andra nu a părut deloc deranjată de faptul că a dat o mână de ajutor cu spălatul vaselor. Dialogul dintre cei doi frați a fost unul savuros.

Nu știu dacă și la voi în familie se întâmplă așa, eu sunt mezina familiei, sora cea mică, și anul ăsta am fost în vizită la toți frații mei să le spăl vasele. Am fost la Aura ieri, la Diana, la sora cea mare, și acum am ajuns în Sibiu, la Săndel. Ce mai e de spălat?

Imediat îți aduc și restul. Golim masa!, a remarcat fratele artistei.

Așa, și spălăm toate vasele!

Mare onoare să vină sora mea la mine să-mi spele vasele, a glumit Săndel.

Deci, dacă aveți vase de spălat, frații mai mici trebuie să se ocupe de asta, a concluzionat Andra.

Andra, filmată de Crăciun, la munca „de jos”
Andra și fratele său, Săndel

Vedeta s-a bucurat de copilăria de altădată

Originară din Câmpia Turzii, Andra este o artistă care s-a remarcat datorită vocii sale aparte, provenind dintr-o familie de oameni talentați. Artista și fratele său, Săndel, au îmbrățișat această carieră artistică, în timp ce surorile lor au cu totul alte ocupații. Diana, cea mai mare dintre frați, coordonează un centru pentru vârstnici în orașul natal, în timp ce Aura este make-up artist și cosmeticiană.

Deși fiecare dintre ei au pornit pe drumuri diferite și au propriile lor familii, sărbătorile reprezintă ocazia pentru a se întâlni și a sta ca odinioară împreună. În urmă cu mai mulți ani, Andra recunoștea că are o relație specială cu toți membrii familiei sale, pe care nu de puține ori i-a prezentat în fața fanilor.

M-am născut într-o familie frumoasă și bună, cu părinți iubitori și înțelegători și cu frați talentați și mereu apropiați de mine. Când ne strângem laolaltă, ca pe timpuri, redevin copil și simt că sunt cea mai fericită din lume. Vă mulțumesc pentru că ați avut mereu încredere în mine și ați știut să mă susțineți mereu pe drumul pe care am ales să pășesc, scria Andra în urmă cu mai mult timp pe blogul său personal.

Toți frații, dar și părinții artistei, sunt uniți de sentimente profunde și se bucură mereu de clipele petrecute împreună. De aceea, sărbătorile din acest an au fost petrecute de cântăreață alături de toți cei dragi ai ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...