Andra a slăbit spectaculos în timp-record. Alimentele la care artista a renunțat definitiv

Ana Anitoiu 21.10.2022, 10:30

Andra a slăbit spectaculos în timp-record. Cântăreața, care a lansat recent o melodie în colaborare cu Smiley, „Doar vina ta”, a dezvăluit la ce alimente a renunțat definitiv ca să reușească să piardă în greutate.

La ce alimente a renunțat Andra

Andra a reușit să slăbească după ce a renunțat la o categorie de alimente pentru care are o slăbiciune. Colegii ei de la „Românii au talent” apelau întotdeauna la ea atunci când aveau poftă de așa ceva și au fost dezamăgiți să afle că vedeta nu mai are stocuri în cabina ei.

„Ciolan cu varză, sushi, în altă zi, ca să pară că mâncam mai sănătos, rață… Acum, în ultimele dăți nu am mai comandat dulce. Mâncăm cu toții în același spațiu și apoi ne ducem fiecare la cabinele noastre.

Apoi numai îi vezi că îmi bat la ușă: Auzi, dar ceva dulce nu ai? Că tu ai mereu ceva dulce! Acum i-am surprins, în ultimele dăți, pentru că nu am mai adus nimic dulce la mine. Mi-am propus să nu mai mănânc așa mult”, a dezvăluit Andra, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Andra a slabit spectaculos in timp-record
Smiley si Andra

Andra, o nouă melodie alături de Smiley

Anterior, Andra a recunoscut că este pofticioasă și că le gătește copiilor ei, care vor mereu ceva dulce. Cântăreața a adăugat că preferă să aibă prăjituri făcute în casă pentru fiul ei, David, și fiica ei, Eva, dar că nu se putea abține și mai gusta din acestea.

Andra a lansat piesa „Doar vina ta” alături de Smiley, care a scris versurile. Cei doi au mai colaborat pentru o piesă în urmă cu 15 ani, pentru concursul muzical Eurovision. Atunci, au lansat „Dracula my love”.

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, Andra a dezvăluit că a melodia „Doar vina ta” a emoționat-o atât de tare, încât a plâns și nu s-a putut concentra din prima pentru a cânta refrenul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...