Andra a recunoscut cum a început, de fapt, relaţia cu Cătălin Măruţă. Cum şi-a convins tatăl să-l accepte, până la urmă

Stan Filon 10.05.2021, 08:34
Andra a recunoscut cum a început, de fapt, relaţia cu Cătălin Măruţă. Cum şi-a convins tatăl să-l accepte, până la urmă

Celebra Andra a făcut dezvăluiri senzaționale din intimitatea familiei sale. Artista a recunoscut că a avut de dus adevărate războie de lămurire cu tatăl său, care nu era de acord cu relația ei cu Cătălin Măruță. Vedeta a trebuit să pună piciorul în prag.

Andra a recunoscut cu mâna pe inimă cum a început, de fapt, relaţia cu Cătălin Măruţă

Artista a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit deschis despre problemele care au apărut în familia ei. A recunoscut că tatăl său s-a ocupat mult timp de cariera ei, fiind cel care lua deciziile. A fost foarte priceput, lua decizii bune, dar îi cam speria pe colaboratorii Andrei.

”N-a fost ușor. Am zis gata. Eu am fost cea care a zis, gata, tată. Mai lucrăm, dar mai ușor. Ai o vârstă, ești un om care te agiți foarte mult și nu vreau să mai pățești nimic. Până acum ai muncit pentru mine, ai adunat și ai strâns. Sunt mare, e ok, pot să mă descurc”, a spus Andra în cadrul podcastului în care a vorbit despre relația cu soțul ei, Cătălin Măruță.

Andra a recunoscut cu mana pe inima cum a inceput, de fapt, relatia cu Catalin Maruta
Andra a recunoscut cu mana pe inima cum a inceput, de fapt, relatia cu Catalin Maruta

”Un factor important în această decizie a fost și Cătălin”

Andra a recunoscut că a luat această decizie după ce l-a cunoscut pe Cătălin Măruță și și-a dat seama că este în siguranță, iar cariera ei este pe mâini bune.

”Un factor important în această decizie a fost și Cătălin. Eu văzând că este atât de ponderat și de descurcăreț, am simțit că e, știi că fetele încearcă să găsească în soț o variantă a tatălui, am simțit că merg cu ochii închiși pentru că știu că el e lângă mine. Am simțit siguranța de la tata și apoi la Cătălin”, a completat îndrăgita artistă.

De asemenea, Andra a recunoscut că se făcuse deja mare și avea puncte de vedere diferite față de tatăl său, însă nu prea avea cu cine să negocieze. ”Tata, vreau să facem așa. Am ajuns în momentul în care aveam dispute din astea de păreri. Părerile lui sunt super pertinente. Nu e deplasat, e super avizat, dar modul în care le spunea, pentru colaboratorii mei era, pfoa, iar ne ceartă omul ăsta”, a recunoscut artista.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și frumoase cupluri din România. Cei doi sunt împreună de mai bine de 14 ani și au împreună doi copii, David și Eva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...