Andra a răbufnit. Ce a spus despre emisiunea lui Măruță de la Pro TV. „M-a încurcat”

Ana Anitoiu 17.05.2021, 09:53

Andra a răbufnit și a dezvăluit care este, de fapt, părerea ei despre emisiunea soțului ei, Cătălin Măruță, de la Pro TV. Cântăreața a dat cărțile pe față și a spus ce o deranjează de ani buni la acest show de care se ocupă partenerul ei de viață.

Andra și Delia, dezvăluiri inedite

Jurata de la ”Românii au Talent” a avut-o invitată într-un podcast pe Delia, deși multe persoane le consideră rivale. Cele două artiste au demontat acest zvon, au cântat împreună și au vorbit despre viață și cariera în muzică.

La un moment dat, Andra a dezvăluit un motiv pentru care o admiră pe Delia. Soția lui Cătălin Măruță a lăudat-o pe jurata de la ”iUmor” că reușește să aibă o carieră de succes, dar și să aibă o viață personală frumoasă. Jurata de la ”Românii au Talent” a urmărit postările artistei din diferite locuri din lume pe care le-a vizitat.

Andra a rabufnit. Ce a spus despre emisiunea lui Maruta de la Pro TV
Andra si Delia, la podcast

Ce părere are Andra despre emisiunea lui Cătălin Măruță

Cu această ocazie, Andra a dezvăluit care este părerea ei, de fapt, despre emisiunea lui Cătălin Măruță. Cântăreața a recunoscut că programul pe care i-l impune ”La Măruță” a încurcat-o în viața personală, deoarece nu își poate planifica vacanțe oricând. Jurata de la ”Românii au Talent” a subliniat că soțul ei a lucrat chiar și când a avut COVID-19.

”Mi se pare că ai reușit și din perspectiva soțului, pentru că al tău e mai liber, e mai lejer cu programul. Și eu aș fi făcut la fel. Dar faptul că el trebuie să fie prezent 5 zile din 7 la emisiune mi-a dat viață peste cap. Nu vreau sa spun ceva de rău despre emisiunea lui Cătălin, Doamne Ferește! Dar pe mine m-a încurcat treaba asta, mi-a dat un pic cu virgulă. Nu e ca la tine că soțul tău poate pleca oricând pentru o vacanță. Eu cumva simt nevoia să îmi fac curaj sa plec. Și când a avut COVID, Cătălin a făcut emisiunea de acasă. Îi place foarte mult ce face, dar e și workaholic”, a spus Andra.

Delia, despre ce a câștigat de la izbucnirea pandemiei de coronavirus

În plus, Andra a spus că îi este dor să reînceapă concertele, chiar dacă acestea implică uneori drumuri lungi. Pe de altă parte, Delia a dezvăluit că izbucnirea pandemiei de coronavirus i-a oferit o pauză ce i-a prins foarte bine.

”Mi-a dat timp să observ și alte lucruri, să fiu atentă și la alte aspecte ale vieții, cumva, fără să am treaba asta ca un stres permanent – programul, ce e de făcut săptămâna asta, unde plec. Un moment de respiro binevenit!”, a spus Delia.

Legătura nebănuită dintre Andra și Delia. Declarații de dragoste pentru soții lor

În cadrul aceluiași podcast, Andra a dezvăluit că între ea și Delia există o legătură inedită. Partenerii lor de viață au fost colegi de bancă și amândouă și-au făcut nunțile la Târgu Joi, fiind prezente una la evenimentul celeilalte.

Dacă tot au vorbit despre nuntă, cele două cântărețe le-au făcut și câte o mică declarație de dragoste soților lor. Andra a spus că atunci când Cătălin Măruță a apărut în viața ei, a simțit că și-a găsit ” stabilitatea, echilibrul”.

”Este familia mea. A venit fix când trebuia. M-a ajutat pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că pot să fiu în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă în care totul era o nebuloasă”, a spus Delia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...