Andra a comis-o! Chiar Măruță a dat-o de gol, de față cu prietenii lor: „Tu erai la…”

Iancu Andreea 16.09.2020, 13:42
Andra a comis-o! Chiar Măruță a dat-o de gol, de față cu prietenii lor: „Tu erai la…”

Recent, Cătălin Măruță și-a surprins soția într-o filmare și a dat-o de gol. Prezenți alături de prieteni buni la o masă, la restaurant, Andra a fost luată prin surprindere de remarca soțului său. Cei doi s-au amuzat pe seama acestei situații alături de ceilalți de la masă.

Cătălin Măruță a dezvăluit un aspect personal despre Andra

Andra Măruță are de furcă în ultima vreme cu aspectul său fizic. Din pricina pandemiei, artista a cam pus kilograme în plus, iar acum se străduiește să le dea jos. Aceasta a mărturisit într-o apariție anterioară, imediat după perioada de izolare, că s-a îngrășat în timpul petrecut acasă.

Din păcate, talentata artistă este foarte pofticioasă la mâncare. Iar asta s-a văzut și în filmarea postată de Andra pe contul său de Instagram. Vedeta a fost surprinsă de Cătălin în timp ce aștepta să savureze o delicatesă turcească. Prezenți alături de prieteni la un restaurant, soții Măruță s-au amuzat copios în timp ce Cătălin dezvăluia faptul că Andra a intrat la dietă. Prezentatorul TV i-a reamintit soției sale, chiar în timp ce aștepta să fie servită mâncarea, faptul că este la dietă și nu ar trebui să consume acel preparat.

„Tu erai la dietă! Erai la dietă!”, a încercat Măruță să îi amintească Andrei.

Vedeta aproape că s-a rușinat, însă a încercat să ia totul ca pe o glumă pentru moment. A doua zi, însă, mustrată de conștiință, Andra a luat o decizie importantă.

Andra Măruță își dorește să scape de kilogramele în plus foto - Instagram
Andra Măruță își dorește să scape de kilogramele în plus
foto – Instagram

Andra, planuri mari pentru a-și recăpăta silueta

Ulterior, într-un story recent, Andra a împărășit publicului faptul că se preocupă de modul în care arată. Dincolo de dieta pe care încearcă să o urmeze, vedeta și-a propus să mai facă un pas către o siluetă de invidiat.

Astfel, Andra s-a înarmat cu răbdare, dar și cu echipamente și accesorii sportive pentru a se apuca să facă și mișcare. Vedeta a dezvăluit că este extrem de hotărâtă să aibă o viață sănătoasă, însă faptul că este și pofticioasă îi dă bătăi de cap. Mai în glumă, mai în serios, Andra l-a mustrat pe Măruță pentru că o scoate la restaurant, unde nu poate rezista tentației de a gusta din preparatele savuroase.

„Mă pregătesc să fac sport. Și scot arsenalul. Sunt hotărâtă. Dacă aș fi hotărâtă să renunț și la mâncare și să nu mă mai scoți pe la restaurante. Că sunt pofticioasă. Dar de astăzi combin și sportul cu dieta”, și-a propus artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...