Anda Adam, explicație fabuloasă după ce tot internetul a făcut-o praf că a parcat pe locul persoanelor cu handicap. ”Te spărgeam cu bătaia”

Ana Anitoiu 05.10.2020, 08:49
Anda Adam, explicație fabuloasă după ce tot internetul a făcut-o praf că a parcat pe locul persoanelor cu handicap. ”Te spărgeam cu bătaia”

Anda Adam a dat o explicație fabuloasă după ce tot internetul a făcut-o praf că a parcat pe locul persoanelor cu handicap. Cântăreața a amenințat o femeie care a scos-o din minți.

Ce au spus internauții despre Anda Adam, după ce ea a parcat pe un loc pentru persoane cu handicap

Anda Adam a fot făcută praf pe internet, după ce și-a parcat mașina de lux pe două locuri, dintre care unul era rezervat pentru persoane cu handicap.

Artista a avut un conflict pe loc, după care a publicat și un mesaj pe internet. Acesta a întețit, însă, mesajele ironice sau critice la adresa ei.

”Are un handicap major. Suferă de vedetism. Sunt mulți ca ea care au impresia că fiind persoane publice pot face ce le trece prin bostan..“ și ”Pe români îi omoară mai mult fudulia decât COVID”, au fost două dintre comentarii.

”Eu observ două dizabilităţi. Unul legat de simțul estetic, care nu există dacă îţi vopseşti mașina aşa, iar al doilea legat de bunul simț, care nu exista nici el.“ și ”Și unde ai vrea să parcheze ditamai buzele?”, au fost alte două comentarii.

Anda Adam, explicație fabuloasă după ce tot internetul a făcut-o praf că a parcat pe locul persoanelor cu handicap. ”Te spărgeam cu bătaia”

Ce explicație a dat Anda Adam pentru ocuparea unui loc pentru persoane cu handicap

Anda Adam a explicat, pe internet, de ce a ocupat un loc ce era rezervat pentru persoane cu handicap. Cântăreața s-a declarat ”siderată” de comentariile de pe internet, la adresa ei. Ea a precizat și ce studii are.

”Mă uit siderată la comentarii și realizez cu părere de rău că nimic nu o să se schimbe în țara asta prea curând! Din cauza mentalității și a gândirii românului pe sistemul: Să moară și capră vecinului! Nimic constructiv, nimic pozitiv! Doar frustrare, răutate și jigniri! Mă opresc 5 min din treabă mea (că am multă, spre deosebire de cei care scriu aici) să dau acest mesaj, ca să explic o situație ,a sta așa că să îmi fac eu datoria morală de cetățean, în niciun caz să justific unor oameni de calitate îndoielnică care mă jignesc și îmi atribuie o grămadă de cuvinte urâte, vreo explicație!

Nu sunt nici «blondă», nici prost șofer. Am terminat informatică și R.E.I, pe lângă faptul că sunt cântăreața și am și «fruntea lată»! Și am peste 1 milion de km conduși în 20 de ani de concerte prin țară! (medie 1000-1200 km conduși / weekend) x 15 ani, că după aceea mi-am luat un șofer… fă tu calcul că e simplu)

  1. Mi-am permis să parchez așa pt că era ora închiderii, ca atare refuz să cred că mai venea cineva cu dezabilități la vreun shopping pt 15 minute!
  2. După cum se vede și în poză, în acea zonă mai erau cel puțin 5-6 locuri pt oameni cu handicap, toate libere!
  3. Am parcat așa fix 5 min cât am urcat să iau o felie de tort copilului.
  4. Copilul era în dreaptă spate, motiv pt care am parcat așa că să pot deschide ușă să îmi scot copilul din mașină”, a scris Anda Adam, pe internet.

Anda Adam, explicație fabuloasă după ce tot internetul a făcut-o praf că a parcat pe locul persoanelor cu handicap. ”Te spărgeam cu bătaia”

Anda Adam a amenințat o femeie. Cum a scos-o din sărite

De asemenea, Anda Adam a amenințat cu bătaia o femeie care a scos-o din sărite în acea parcare, de față cu copilul ei. 

”5. La urcarea în mașină, cu copilul lângă mine, am fost înjurată în ultimul hal, făcută proastă și «certată» de o «domnișoară» cu pălărie neagră în cap stilul «vama veche», că data viitoare să parchez cum trebuie, nu ca «PROASTA» … citez.

Probabil acesta «epavă» este una din acest grup sau din alt grup similar și văzând postarea și fiind în sincron cu plecarea mea, a avut atitudinea corespunzătoare, că dacă nu știați, există «una cu pălărie» care este justițiara parcărilor din mall!

Dacă citești acest mesaj «pălăriato», află că am scos mașina și am venit după ține, dar norocul tău a fost că nu te-am mai găsit, că te spărgeam cu bătaia!!!! La propriu! Și îmi asumam și că merg la poliție să dau declarații ulterior! Pt că nu ai cum să mă cerți și jignești în halul ăla și de față cu copilul meu de 4 ani, că nu ai tu nici un drept, ai înțeles handicapato!!???

Există poliție și legi pt asta și fiecare își asumă ce face! Ai înțeles???? Dacă aflu cine ești, o să o ai GROASĂ cu mine, ca să știi! Doar așa că idee!!! Și mă rog la Dumnezeu că data viitoare când mai faci tu pe certăreața și șmechera prin parcări, să dai de unul de 2 m, să îți spargă fața, ca să îți iasă șmecheria pe nas!”, a scris Anda Adam.

Anda Adam, explicații despre mașina ei

Totodată, Anda Adam a dat și câteva explicații referitoare la mașina ei de lux și la felul în care, în câteva dăți în care a parcat regulamentar, nu a mai putut intra în mașină.

”6. Am parcat regulamentar de «n» ori și m-am trezit că cel care era pe parte mea ca șofer, a parcat peste marcaj, mai aproape de mine, ca să aibă el mai mult loc să coboare și efectiv, nu m-am mai putut urca pe nicio parte în mașină să plec. Varianta asta nu a luat-o în calcul nici unul din voi, nu?! Din voi, ăștia care comentați atât de frumos și mă jigniți!

7. În loc să faceți lucruri constructive și pozitive pt voi, pierdeți timp important că să mă jigniți. Păi ce să spun! Spune totul despre voi! Și mai bine ați încerca să emiteți frumos și pozitiv, pt o viață mai bună! Info: Ce emiți, aia se întoarce la sursă”, a adăugat Anda Adam.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...