Anda Adam a izbucnit în lacrimi la o emisiune TV. Cu cine s-a certat în direct

Beatrice Dumitru 04.11.2021, 18:12
Anda Adam a izbucnit în lacrimi la o emisiune TV. Cu cine s-a certat în direct

Anda Adam are viață grea la emsiunea TV de stil la care participă. Aceasta a fost implicată în diverse conflicte cu unele dintre concurente. Dar cel mai tare a afectat-o reacția unui dintre jurați, care a făcut-o să plângă. „Cu mine nu-ți merge”, i s-a adresat cântăreței.

De ce a plâns Anda Adam

Competiția la emisiunea „Bravo, ai stil!” devine din ce în ce mai grea pentru Anda Adam. Spiritele se încing deseori, iar între concurente apar schimburi de replici foarte dure. De data aceasta, cântăreața a fost luată în vizor de Nicoleta Dragne, care a atenționat-o că nu vorbește corect gramatical.

Anda Adam a izbucnit în lacrimi la o emisiune TV. Cu cine s-a certat în direct
Anda Adam, în centrul conflictelor.

Spiritele s-au încins și Anda Adam a intrat în conflict și cu unul dintre membrii juriului. Maurice Munteanu nu a avut milă de ea și i-a dat o replică dură, care a făcut-o să plângă.

„Aș vrea să fii foarte atentă, cu mine nu îți merge, nu sunt concurentă!”, a spus juratul.

Cântăreața nu a rămas datoare și a subliniat că nu acceptă să fie jignită de nimeni. „Nu permit nimănui să mă jignească, nici macar vreunui jurat!”

Anda Adam se căsătorește din nou

Anda Adam a încheiat mariajul  cu bărbatul cu care o fetiță și are o nouă relație cu un om de afaceri din Cluj. Yosif Eudor Mohaci a și cerut-o în căsătorie pe cântăreața în Tucia, la Cappadocia. Ea a afirmat despre bărbatul care i-a cucerit inima că este jumătatea ei perfectă, pe care a căutat-o toată viața. Anda Adam a spus despre cererea în căsătorie că a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei.

 „Am avut parte de o experiență inedita, într-o locație în care zboara zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost, cred, ca unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. S-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie”, a povestit Anda Adam.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...