Anchetatorii, șocați de gestul neobișnuit al lui Dincă: “Cât se poate de sadic”! Detalii cutremurătoare din cazul Caracal

Diana Radu 29.01.2020, 15:16
Anchetatorii, șocați de gestul neobișnuit al lui Dincă: “Cât se poate de sadic”! Detalii cutremurătoare din cazul Caracal

Cazul Caracal a înfiorat o țară întreagă. Din luna iulie a a anului 2019, anchetatorii încearcă să afle ce a făcut Gheorghe Dincă cu cele două fete pe care le-a răpit și abuzat, respectiv Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Despre aceste fete principalul suspect în cazul Caracal a declarat inițial că le-ar fi omorât, după care și-a schimbat declarațiile și a spus că cele două trăiesc. În total, dosarul lui Dincă cuprinde peste 1000 de pagini de declarații șocante, care i-au lăsat fără cuvinte până și pe anchetatori.

Gheorghe Dincă, bătut crunt în arest. Ce spun anchetatorii

Principalul suspect în cazul Caracal, Gheorghe Dincă, a fost interogat de zeci de procurori de caz, de polițiști și chiar de un ofițer FBI, care au încercat să afle ce s-a întâmplat cu cele două fete pe care le-a răpit. Ba mai mult, mai mulți psihologi au încercat să-i stabilească profilul de criminal al lui Dincă, însă niciunul nu a reușit cu exactitate.

gheorghe dinca, inchisoare, bataie, anchetatori
Gheorghe Dincă, bătut crunt în arest. Ce spun anchetatorii

În ceea ce privesc mărturiile depuse de Gheorghe Dincă, anchetatorii recunosc că de multe ori nu și-au mai putut stăpâni furia și ș-au bătut pe Gheorghe Dincă în repetate rânduri. ”Trebuie să fii de fier să asculți așa ceva, fără să simți frustrare, furie, să îți vină să îl iei la omor. Este greu pentru oricine să accepte așa ceva. A fost bătut de nenumărate ori de polițiști, însă nu pentru a-l constrânge, ci pentru că ceea ce mărturisea era greu de suportat. Oricât de bătut a fost, efectiv nu a schițat măcar o secundă că l-ar durea. A fost mereu cu zâmbetul pe buze, într-o manieră cât se poate de sadică”, a declarat o sursă din cadrul anchetatorilor, pentru Impact.ro, potrivit Playtech.

Gheorghe Dincă, condamnat pentru opt infracțiuni

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată luna aceasta, cu opt capete de acuzare. Respectiv, el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte(două infracţiuni). De asemenea, acesta este acuzat că le-a ucis pe cele două fete pe care le-a răpit: Luiza și Alexandra.

„Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, se arată în comunicatul emis de Parchetul General.

Urmăriți Impact.ro și pe