Anca Țurcașiu trece printr-o adevărată dramă, care nu-i dă pace: “Abia mai reușesc să dorm nopțile” (Exclusiv)

Stan Filon / 15.01.2021, 14:44
Anca Țurcașiu trece printr-o adevărată dramă, care nu-i dă pace: “Abia mai reușesc să dorm nopțile” (Exclusiv)

După divorțul dureros prin care a fost nevoită să treacă, Anca Țurcașiu trece acum printr-o nouă dramă. Viața vedetei a fost dată peste cap, în ultimul timp, deși părea că soarele a răsărit și pe strada ei. A petrecut Revelionul în afara țării, unde s-a distrat de minune, dar totul s-a schimbat imediat cum a ajuns acasă.

Anca Țurcașiu trece printr-o nouă dramă

Anca Țurcașiu nu mai are nevoie de nicio prezentare. O cunoaște o țară întreagă, ne încântă cu șlagărele ei de ani buni, dar succesul de pe scenă dispare în viața personală. Acum, nu mai are nici somn și stă toată noaptea să păzească un membru de bază al familiei sale.

Câinele vedetei este extrem de bolnav. Ar face orice pentru el, doar zile nu îi poate da. De Șușu are grijă ca de un copil, de mai bine de 14 ani. Patrupedul este bătrân și problemele de sănătate s-au agravat în ultima perioadă.

Anca Turcasu trece printr-o noua drama
Anca Turcasu trece printr-o noua drama

”Abia mai reușesc să dorm nopțile”

“Nu mă pot aduna, abia mai reușesc să dorm nopțile cu medicamentele și tratamentele pe care trebuie să le fac câinelui meu. Este bolnav, este și bătrân, vom vedea dacă își fac efectul”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, îndrăgita artistă.

Vedeta a vorbit despre momentul când a decis că Șușu va face parte din familia ei. Au trecut de-atunci 14 ani de clipe minunate oferite familiei sale.

“Avea doar o luna și jumătate, cred. Era într-o casă, amestecat cu foarte multe animale, bolnave de toate cele. După ce l-a întâlnit copilul nostru, am stat cu el în spital două săptămâni, ca să-l facem bine”, declara artista, în urmă cu câțiva ani.

Anca Țurcașiu a trecut recent peste un divorț dureros. S-a separat de medicul Cristian Georgescu, după un mariaj de 22 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de cunoscuta vedetă.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!”, scria ea, anul trecut, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI