Anca Țurcașiu și-a deschis sufletul după divorț. Ce spune despre un nou iubit. ”Acum simt că merit”

Badea Violeta, Diana Dumitrache 21.10.2021, 13:39

Anca Țurcașiu a trecut printre-un divorț extrem de dureros. În urmă cu aproximativ un an, artista și medicul stomatolog Cristian Georgescu au luat decizia de a merge pe drumuri separate, după 22 de ani de căsnicie. În prezent, actrița pare că a trecut peste traumele suferite în urma despărțirii și vorbește despre o nouă relație. Iată ce declarații a făcut.

Ce spune Anca Țurcașiu despre o nouă relație

Deși a împlinit vârsta de 51 de ani, Anca Țurcașiu este una dintre cele mai atrăgătoare femei din România. Artista se află într-o formă de zile mari și este mereu cu zâmbetul pe buze.

Ea a fost căsătorită timp de 22 de ani cu Cristian Georgescu, dar mariajul lor s-a încheiat atunci când nimeni nu se mai aștepta. Din relaţia cu fostul soţ, vedeta are şi un băiat, pe nume Radu Cristian.

După ce și-a încheiat socotelile cu medicul stomatolog, actrița a încercat să se redescopere, să își găsească liniștea și să-și vindece sufletul. Întrebată dacă este pregătită să înceapă o nouă relație, ea a răspuns că așteaptă tot ce poate să-i ofere Dumnezeu, pentru că merită din plin.

„Suflet vindecat! Ce complicat! Da, am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta și sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu, pentru că merit! Simt că merit!”, a declarat Anca Țurcașiu, citată de Click!.

Anca Țurcașiu, mărturisire dureroasă despre divorțul de Cristian Georgescu
Ce regrete are Anca Turcasiu

Ce regrete are Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu a vorbit și despre regretele pe care le are. Actrița a mărturisit că a avut încredere prea mare în oameni. Artista a precizat că acum este mult mai selectivă în ceea ce priveşte persoanele din viaţa ei.

„E bine să nu ai regrete, trăiesc azi, acum, aici! Dar poate că am un regret, că am avut încredere prea mare în oameni. Sunt destul de atentă astăzi și  circumspectă și am învățat să mă valorizez și să mă pun pe mine pe primul plan și să mă iubesc foarte mult, să îmi ofer bucurie în fiecare zi.”, a mai spus Anca Țurcașiu.

Ce relație are cu fiul ei

Din mariajul pe care l-a avut cu Cristian Georgescu, actrița are un băiat superb, pe Radu. Artista a dezvăluit că are o relație foarte bună cu fiul ei și sunt destul de apropiați.

„Radu e un copil minunat, avem o relație foarte frumoasă, minunată, foarte apropiată, el e foarte sensibil, foarte sentimental, și ne facem bine unul celuilalt, oricât de mult putem, în fiecare zi.”, a spus vedeta pentru sursa menționată mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...