EXCLUSIV

Anca Țurcașiu nu este pregătită să devină bunică. „Nu mai vreau să mai cresc un copil” EXCLUSIV

Denisa Macovei 13.06.2022, 18:46

La finele lunii aprilie, Anca Țurcașiu anunța pe rețelele de socializare că este în culmea fericirii și că familia ei s-a mărit un încă un membru. Asta deoarece fiul ei, Radu, s-a căsătorit, iar Andreea, soția lui, a fost imediat „adoptată” de artistă. Chiar dacă oficial se declară mamă a doi copii, Anca Țurcașiu a mărturisit în exclusivitate pentru Impact.ro că nu este pregătită însă și pentru statutul de bunică.

Vestea că fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit cu partenera lui de viață a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că artista își ascunde atât de bine vârsta reală încât nu foarte multă lume poate să-și imagineze că are deja un fiu atât de mare. Dacă mariajul a venit firesc pentru Anca Țurcașiu, care a mărturisit în repetate rânduri că nu-și va asuma rol de soacră, ci mai mult pe cel de mamă și pentru Andreea, iubita fiului ei, Radu, actrița nu este la fel de deschisă și atunci când vine vorba de un nepoțel în viitorul foarte apropiat.

„Nu sunt pregătită să fiu bunică. Nu mai vreau să mai cresc un copil. În sfârșit, dacă o să mi se pună în brațe ce să fac, o să trebuiască. E rea zicala aia cum că „mamele de băieți cresc nepoții”. Nu-mi place. Glumesc. Vom vedea. Să vedem ce va fi, nu mai facem niciun fel de predicție. Probabil că dragostea o să fie atât de puternică încât nu o să pot să rezist. Așa că…”, a povestit amuzată Anca Țurcașiu pentru Impact.ro.

O să fie o bunică tânără

Faptul că este încă o femeie tânără poate că o sperie un pic pe Anca Țurcașiu, care nu se imaginează în momentul de față alergând prin parc după nepoți. La cei 52 de ani are o siluetă impecabilă și un ten perfect, care le-ar face invidioase și pe cele care abia au împlinit 20 de ani.

Culmea este că Anca arată așa fără să apeleze la operațiile estetice sa tratamente revoluționare, ci totul se bazează pe o alimentație sănătoasă îmbinată cu sport. Există însă și aspecte la care mărturisește că nu excelează și că, la rândul ei, invidioasă alte femei. Atunci când vine vorba de podoaba capilară. De când se știe Anca Țurcașiu a avut de pătimit de pe urma părului ei foarte creț, pe care nu reușește să-l țină în frâu.

„Nu mi s-a întâmplat să-mi stric părul. Merg doar la specialiști, dar având în vedere că părul meu este foarte creț, foarte creț, îngrozitor și enervant de creț, merg foarte des să mă coafez pentru că nu îmi place deloc forma aceea naturală. Vara nu am încotro și îl mai port așa, nici nu mă recunoști pe stradă dacă mă vezi.

În vacanță sunt cu părul creț și în permanent cu pălării și șepci pe cap, ca să nu mă văd. Mi-l prind, îl leg acolo să nu-l mai văd. Am învățat și eu  să-l aranjez. Astă vară am reușit numai că mi l-am cam stricat că nu prea mă pricep eu cu peria, cu placa, cu din astea, și atunci în vara asta am promis că nu o să mi-l îndrept singură”, ne-a mai povestit Anca Țurcașiu.

„Am făcut 4 ani de machiaj cu unul dintre cei mai mari profesioniști din domeniu”

Anca Țurcașiu ne-a mai dezvăluit unul dintre secretele ei, acela că a învățat de la vârstă foarte fragedă să se machieze, astfel încât știe cum să aplice produsele cosmetice astfel încât să-și pună în valoare trăsăturile.

„Eu am început să cânt de la 16 ani, de atunci aveam turnee, așa că am început să mă machiez de atunci. Ba chiar am făcut asta cu marie bucurie ca să zic așa. Am și studiat și în facultate, am făcut 4 ani de machiaj cu unul dintre cei mai mari profesioniști din domeniu, nea Tomiță de la TVR.

Pot să zic că m-am machiat singură. Ține de simțul estetic până la urmă, nu trebuie neapărat să ai multe școli ca să poți să te machiezi. Ce-i drept nu am nici două mâini stângi. Datorită, să spunem așa, pentru că până la urmă a fost un lucru bun ce mi s-a întâmplat, am învățat să mă machiez datorită meseriei în care am intrat”, ne-a mai declarat artista, completând că primele produse le-a luat din trusa mamei ei, produse de care își aduce aminte și astăzi.

„Mai există și acum celebrul creion Ada. Prin provincie, pe la magazinele din satele și comunele din România, jur că mai există. E cel mai bun creion pentru ochi. Îl mai folosesc și acum. Îmi mai aduc aminte și de pudra mamei care mirosea frumos, parcă și acum simt mirosul în nări al pudrei aceleia, a mai declarat Anca Țurcașiu pentru Impact.ro.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe
Denisa Macovei
Am absolvit cursurile Facultății de Jurnalism de la Universitatea Ovidius, Constanța. Am debutat în presa scrisă la Constanța, în 2007, la publicația „Jurnal de Constanța”, apoi la...