Anca Țurcașiu, extrem de sexy la 51 de ani. Cum arată la un an de la divorț, într-o fotografie care a atras aprecierile fanilor

Badea Violeta, Anca Manolica 25.07.2021, 16:00

Anca Țurcașiu, extrem de sexy la 51 de ani! Vedeta și-a cucerit fanii cu o serie de imagini senzuale publicate pe o rețea de socializare. Iată cum arată la un an de la divorț!

Anca Țurcașiu, extrem de sexy la 51 de ani

Pe data de 8 mai 2021, Anca Ţurcaşiu a împlinit vârsta de 51 de ani, dar trecerea timpului nu o sperie absolut deloc. Vedeta se simte mai bine ca niciodată și se poate lăuda cu un trup de fotomodel. Anul trecut, artista a trecut prin momente cumplite și a suferit enorm după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu.

Fire ambițioasă, puternică și conștientă de propriile atuuri, Anca Țurcașiu a depășit cu bine acest moment dificil și se poate lăuda cu o formă fizică de invidiat. Vedeta a devenit un exemplu pentru multe femei din România. Anca își ține la curent fanii cu tot ceea ce face, iar recent aceștia au avut parte de o surpriză incredibilă.

Artista a publicat câteva imagini realizate în ipostaze senzuale, în care nu a mai fost văzută niciodată. Anca Țurcașiu a purtat o ținută extrem de îndrăzneață. Într-o poză, aceasta poartă dresuri din plasă și un body negru, din dantelă. În altă imagine, artista poartă lenjerie intimă și o cămașă descheiată.

Anca Turcasiu are un corp de invidiat
Anca Turcasiu are un corp de invidiat

Cum arată la un an de la divorț, într-o fotografie care a atras aprecierile fanilor

În urmă cu un an, Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorțat extrem de dureros. Vedeta s-a despărțit de Cristian Georgesc, bărbatul alături de care are un fiu, dar nu a oferit foarte multe detalii legate de motivul care a dus la separare.

Anca Ţurcaşiu pare să fi depășit acest episod trist din viața ei, dar nu se gândește la căsătorie acum. Vedeta recunoaşte că există foarte mulți bărbaţi care o admiră pe stradă, îi fac tot felul de complimente sau recurg la tot felul de gesturi ca să-i atragă atenţia.

„Nu vreau să mă gândesc acum la un anume scenariu de viitor. Refuz pur şi simplu. Nu mai iau nimic în calcul şi nici nu vreau să mă gândesc dacă mai cred sau nu în căsătorie.

Am ajuns la concluzia că nu poţi şti mare lucru despre viitor, iar dacă va fi să se întâmple ceva anume, ei bine, atunci se va întâmpla. Nu ai cum să previi aşa ceva. Nu poţi spune asta da, asta nu”, a declarat Anca Ţurcaşiu, citată de playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...