Anca Ţurcaşiu, dezvăluiri inedite la 51 de ani, după divorţ. Nu se aştepta să mai trăiască aşa ceva (EXCLUSIV)

Cristian Cojocaru 09.05.2021, 18:07
Anca Ţurcaşiu, dezvăluiri inedite la 51 de ani, după divorţ. Nu se aştepta să mai trăiască aşa ceva (EXCLUSIV)

Chiar dacă anii trec, Anca Ţurcaşiu reușește să se mențină în continuare, făcând dezvăluiri inedite despre modul cum reușește să arate așa, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Anca Ţurcaşiu vine cu dezvăluiri inedite

Deși ieri, cântăreața Anca Țurcașiu a împlinit vârsta de 51 de ani, timpul pare să nu mai treacă pentru aceasta. În continuare, prezența sa este una impecabilă, iar corpul său este unul de invidiat. Artista a povestit în exclusivitate pentru Playtech.ro, faptul că a suferit enorm după divorțul de fostul ei soț, Cristian Georgescu.

“Mă simt foarte bine în pielea mea, la 51 de ani. Aşa, ca un element de divertisment, pot să vă spun că pe tort am pus cifrele 1 şi 5, dar nu în ordinea în care ne-am fi aşteptat, adică 51, ci invers, 15. Şi am făcut asta nu fiindcă vreau să-mi ascund vârsta. Nu am cum aşa ceva. Pe de altă parte, sunt conştientă că sunt încă o femeie care mai are ceva de spus”, a declarat Anca Ţurcaşiu în exclusivitate, pentru Playtech.ro.

Anca Țurcașiu nu a ezitat să vorbească despre căsnicia de 22 de ani, care a luat sfârșit printr-un divorț care i-a provocat multă durere artistei.

“Fiecare dintre noi trebuie să parcurgă un drum lung, ca să-ţi conştientizezi propria putere. Într-un fel, am făcut asta, adică mi-am spus povestea în cel mai recent videoclip al meu pe care l-am lansat în martie. Vreau să dau un reset. E povestea unei femei puternice care tocmai a ieşit dintr-o relaţie de dragoste, dar care trebuie să-şi trăiască mai departe viaţa, cu fruntea sus!”, a mai mărturisit vedeta.

Anca Turcasiu este in continuare indurerata dupa divortul de fostul ei sot
Anca Turcasiu este in continuare indurerata dupa divortul de fostul ei sot

Noul proiect muzical al artistei

Cântăreața a menționat și despre cea mai nouă melodie a ei, care este totodată un cadou pentru toate femeile. Mesajul acestei melodii este de a-și conștientiza puterea pe care o au.

“Am spus asta deja de o mie de ori, cred, trebuie să ştim să ne luăm viaţa în mâini şi să trăim mai departe!”, susține Anca Țurcașiu.

Chiar dacă este conștientă de faptul că încă este capabilă să atragă privirile bărbaților, care recurg la diferite metode de a-i atrage atenția, Anca Țurcașiu a afirmat că momentan nu se gândește la căsătorie.

“Nu vreau să mă gândesc acum la un anume scenariu de viitor. Refuz pur şi simplu. Nu mai iau nimic în calcul şi nici nu vreau să mă gândesc dacă mai cred sau nu în căsătorie. Am ajuns la concluzia că nu poţi şti mare lucru despre viitor, iar dacă va fi să se întâmple ceva anume, ei bine, atunci se va întâmpla. Nu ai cum să previi aşa ceva. Nu poţi spune asta da, asta nu”, a adaugat Anca Ţurcaşiu.

Urmăriți Impact.ro și pe