Anca Serea a recunoscut că a vrut să divorțeze de Adi Sînă. Răzbunarea pe care i-o servește soțului

Beatrice Dumitru 23.03.2023, 14:40
Anca Serea a recunoscut că a vrut să divorțeze de Adi Sînă. Răzbunarea pe care i-o servește soțului

Anca Serea și Adi Sînă formează un cuplu de 12 ani și au împreună patru copii. Cei doi au avut parte și de momente tensionate, iar vedeta a mărturisit că a vrut să divorțeze de soțul ei. Aceata a dezvăluit și cum se răzbună pe soțul său după o ceartă.

De ce a vrut Anca Serea să divorțeze

Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit după șapte ani de iubire, când fosta prezentatoare era însărcinată cu cel de-al treilea copil. Aceasta mai are doi copii, David și Sarah, din relația cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare la vârsta de 37 ani.

Anca Serea și Adi Sînă formează formează un cuplu solid și se iubesc foarte mult, dar fosta prezentatoare TV a dezvăluit că relația lor a traversat și momente mai grele și chiar au luat în calcul să divorțeze. Anca Serea a dezvăluit că au existat două momente în care a vrut să pună capăt mariajului cu artistul.

Anca Serea a recunoscut că a vrut să divorțeze de Adi Sînă. Răzbunarea pe care i-o servește soțului
Anca Serea, alpturi de cei patru copii pe care îi are cu Adi Sînă.

Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul. (…) Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt. Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu. Mi-am dat seama apoi că nici nu a fost adevărat”, a declarat Anca Serea, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Cum își împacă Adi Sînă soția când este supărată pe el

Adi Sînă a mărtirisit că atunci când se ceartă cu soția sa, el este cel care face primul pas spre împăcare, deși Anca Serea era cea care prelua inițiativa la începutul relației.

„Primul pas îl fac eu pentru că am ajuns la concluzia că trebuie să las de la mine și, de fapt, ăsta e secretul unei căsnicii sau a unei relații frumoase”, a spus Adi Sînă.

Anca Serea recunoaște că este răsfățată de soțul ei, care îi cumpără adesea flori și cadouri, iar după o ceartă mai aprinsă obișnuiește să-i cumpere o nouă pereche de pantofi, pentru că știe că îi plac foarte mult.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...