Anca Pandrea, experiență înspăimântătoare la mormântul lui Iulie Darie: “Am căzut cu capul pe marmură”

Cristian Cojocaru 24.07.2021, 21:15
Anca Pandrea, experiență înspăimântătoare la mormântul lui Iulie Darie: “Am căzut cu capul pe marmură”

Anca Pandrea, cea care i-a fost alături lui Iurie Darie până în ultima clipă a avut parte de o experiență mai puțin obișnuită la mormântul celui pe care l-a iubit enorm. În vârstă de 75 de ani, aceasta se confruntă cu mari probleme de sănătate.

Anca Pandrea a măturisit despre o experiență înspăimântătoare

Din cauza pandemiei, Anca Pandrea nu a mai putut ajunge la mormântul lui Iurie Darie în ultimii doi ani. Pentru că sănătatea este una slăbită, actrița a preferat să își reducă ieșirile din casă. De curânt, aceasta a mers acolo împreună cu o prietenă, iar într-un moment de neatenție, a căzut cu capul pe mormântul lui Iurie Darie. Actrița cosnideră că nu a fost o simplă întâmplare ci mai mult un semn din partea celui pe care îl iubește și acum.

„A fost un moment ciudat, nici nu știu cum să-l descriu. De emoție că am ajuns la el, după doi ani, nu am mai fost atentă. M-am întors cu spatele și m-am agățat de trapa aia și am căzut cu capul pe mormântul de marmură. Noroc că mi-am pus mâna la cap la timp, că am căzut cu capul chiar pe colțul de la marmură. Puteam să-mi sparg capul sau să rămân acolo.

Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el: Eu nu puteam merge cu metroul, am și insuficiență cardiacă și respiratorie, eu nu am mașină. Nu am mai fost de doi ani la cimitir. Abia acum m-a dus o prietenă de-a mea, Dana Ionescu’, a spus Anca Pandrea la „Exclusiv VIP”.

anca pandrea experiență
Anca Pandrea i-a fost alaturi lui Iurie Darie pana in ultima clipa a acestuia

Problemele de sănătate cu care se confruntă actrița

Vârsta înaintată își spune cuvântul, astfel că Anca Pandrea se confruntă cu mari probleme sănătate. Respirația îi este din ce în ce mai greoaie, lucru care a și determinat-o să stea mai mult în casă. Printre mărturisirile pline de emoție pe care le-a făcut actrița, se numătăr și faptul că i-a cerut unei prietene să fie înmormântată cu fotografia lui Iurie Darie pe piept.

„Am probleme cu respirația. Respir foarte greu. Nu pot pleca la mare, nu pot să fac ce făceam eu odată. Acum mă semnez Anca Iura. Am rugat-o pe prietena mea ca atunci când o să plec să-mi pună pe piept o fotografie cu Iura”, a mai afirmat Anca Pandrea.

Iurie Darie este un nume care atârnă greu pentru lumea actoriei din România. Actorul a încetat din viață în data de 9 noiembrie 2021, iar Anca Pandrea i-a fost acestuia alături până la ultima clipă de viață. Actorul este înmormântat în cimitirul Sfânta Vineri, acolo unde Anca Pandrea i-a pus și un bust din bronz.