Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu mai locuiesc împreună. Antrenorul a plecat numai cu hainele de pe el

Ana Anitoiu 01.08.2021, 13:43

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu mai locuiesc împreună. Antrenorul ar fi plecat de acasă numai cu hainele de pe el și ar vrea neapărat să divorțeze. El i-ar fi făcut o propunere fostei sale partenere și i-ar fi dat un ultimatum.

De ce vrea Laurenţiu Reghecampf să se despartă de Anamaria Prodan, de fapt

Se crede că unul dintre motivele pentru care Laurențiu Reghecampf vrea să divorțeze de Anamaria Prodan este acela că ar fi îndrăgostit de o altă femeie. Amanta lui ar fi fotomodelul Floretina Raiciu. Totuși, o sursă apropiată familiei antrenorului susține că alta ar fi cauza principală pentru care el ar vrea să pună punct căsniciei.

”Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua.

Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic”, au spus surse apropiate familiei Prodan Reghecampf, potrivit playsport.ro.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf nu mai locuiesc impreuna. Antrenorul a plecat numai cu hainele de pe el
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Ce ultimatum i-ar fi dat Laurențiu Rechecampf impresarei

Conform acelorași surse, Laurențiu Reghecampf i-ar fi propus impresarei să fie ea cea care depunde actele de divorț și i-ar fi dat termen să facă acest lucru pânî în luna septembrie. Altfel, ar urma să acționeze în instanță.

”Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul.

Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă.”, au adăugat aceleași surse.

Alte surse apropiate familiei Prodan Reghecampf ciate de Playsport.ro susțin că impresara nu este deloc împăcată cu ideea că mariajul ei s-a încheiat. Anamaria Prodan ar face presiuni uriașe asupra antrenorului – ar amenința că își va face rău sau că va dezvălui secrete și i-ar manipula pe copii pentru ca mai apoi să devină din nou iubitoare.

”Va obosi și ea la un moment dat să tragă pentru această căsătorie, nu poți să lupți la nesfârșit de unul singur. Nu se va termina bine, vă garantez. Ana nu știe să piardă și nu acceptă să piardă”, au spus surse pentru Playsport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...