Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut până au ajuns la poliție vineri seara. Femeia susține că a fost târâtă de păr. Reghe, la spital

Ioana Bucur 24.09.2022, 10:24
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut până au ajuns la poliție vineri seara. Femeia susține că a fost târâtă de păr. Reghe, la spital

Din cuplul de aur al sportului și showbiz-ului românesc, la dușmani declarați. Pare greu de crezut, dar Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la Poliție vineri seara. Se acuză unul pe celălalt de lovire și agresiuni.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la Poliție

Update, 24 septembrie, ora 10.20. Laurențiu Reghecampf a ajuns la spital după terminarea audierii din secția de poliție Snagov. Conform Cancan.ro, antrenorul azerilor de la Neftci Baku avea nu doar ochiul umflat, ci și fața tumefiată, semn că a dat lupte serioase cu impresara și cu șoferul acesteia. Reghe a ajuns la spital aproape de miezul nopții, acolo unde ar fi dat probe pentru a se vedea dacă a consumat alcool, așa cum acuzase impresara, care a spus că fostul ei soț „duhnea” când a intrat la ea în casă.

Update, ora 22:15. Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a continuat și în sediul Poliției. Potrivit unor surse, antrenorul ar avea un ochi umflat, susțin jurnaliștii Realitatea TV. Șoferul impresarei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, acuză că a fost lovit de Reghe.

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediul Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.
În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.
În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, au transmis oamenii legii.

Update, ora 21:50. Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a lovit-o în plină stradă și că poate dovedi totul cu filmări.

„Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început să mă înjure. După câțiva pași a început să mă înjure, să mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus că nașul copilului lui mă va bagă în pușcărie.

M-a lovit peste faţă cu palma sau pumnul, m-a pus la pământ, iar când a realizat ca Eugen filmează din mașina și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât, l-a lovit cu pumnul în faţă, a încercat să îl tragă jos din mașina și l-a amenințat cu moartea.

M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare”, ar fi declarat Anamaria Prodan la audieri, potrivit Antena 3.

Oamenii legii ar urma să emită ordine de protecție provizorii, atât pentru antrenor, cât și pentru impresară.

Știre inițială:

Scandal încheiat la secție. Vineri seara, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la Poliție. Cei doi, care se află în plin proces de divorț de aproape un an, se acuză reciproc de lovire și agresiuni,

Celebra impresară și antrenorul ar fi ajuns vineri seară la sediul Poliției Snagov, potrivit unor surse citate de G4media. Oamenii legii încearcă să refacă șirul evenimentelor pentru a stabili care dintre cei doi a început, de fapt, disputa. Pentru mai multă siguranță, vor fi emise ordine de restricție pentru cei doi, aceștia urmând să nu mai aibă voie să se apropie unul de celălalt.

Potrivit sursei citate, Reghe le-ar fi spus polițiștilor că Anamaria Prodan l-a pălmuit, în timp ce impresara susține că a fost cea lovită de fostul soț.

Tensiunile dintre cei doi au atins cote maxime în aceste zile. Tehnicianul a fost somat de Poliția Buftea să se prezinte în regim de urgență în România pentru a fi audiat în cazul plângerii penale pe care Anamaria Prodan a făcut-o cu privire la sustragerea bunurilor comune ale familiei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la Poliție vineri seara. Se acuză unul pe celălalt de lovire și agresiuni

„M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani”

Joi, 28 septembrie, este programat un nou termen în procesul lor de divorț.

„M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul.

Dacă vrea să-și viziteze copilul este bine venit, dacă nu, la fel. Nu este problemă. Bebeto s-a obișnuit în 2 ani să nu-l vadă, deci … este la latitudinea lui dacă vrea să-l vadă sau să-l ajute!”, a spus Anamaria Prodan, pentru Click!.

Dacă nu s-ar fi întors în țară pentru a fi audiat, Laurențiu Reghecampf ar fi putut fi adus în România cu mandat, potrivit unor surse de pe lângă organele abilitate. Antrenorul s-a mutat cu noua sa familie în Azerbaidjan, unde este sub contract cu Neftchi Baku. Corina Caciuc, amanta promovată la statutul de iubită, a adus pe lume un băiețel, Liam, acum câteva luni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...