Anamaria Prodan reacționează. L-a făcut de râs pe Reghe după episodul violent

Andra Daoud 03.10.2022, 08:40
Anamaria Prodan reacționează. L-a făcut de râs pe Reghe după episodul violent

La mai bine de o săptămână de la bătaia din stradă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, impresara reacționează. Aceasta a transmis un mesaj tăios în mediul online. Anamaria Prodan a publicat câteva cuvinte pe o rețea socială, iar mulți dintre cei care le-au citit au înțeles în direcția cui sunt îndreptate.

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles în mediul online

Încă de când s-a aflat despre divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan s-a folosit de conturile ei de pe rețelele sociale, pentru a transmite mesaje în spațiul public. La fel s-a întâmplat și acum, la mai bine de o săptămână de la altercația dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Printre fotografii cu ea postate pe Instagram Stories, impresara a strecurat și un mesaj cu subînțeles, iar cei care o urmăresc au înțeles imediat în direcția cui era îndreptat.

„Nu ai cum să te dai șmecher, în fața celui care te cunoaște de când erai fraier”, a scris Anamaria Prodan pe internet. Mulți au înțeles că mesajul este îndreptat în direcția lui Reghe, având în vedere că impresara a declarat în repetate rânduri că datorită ei fostul soț a ajuns să aibă atât de mult succes în cariera de antrenor.

Anamaria Prodan reactioneaza. L-a facut de ras pe Reghe dupa episodul violent
Mesajul transmis de Anamaria Prodan in mediul online

De la ce a pornit scandalul dintre Anamaria și Reghe

Săptămâna trecută, în mediul online a circulat intens filmulețul în care se vede cum antrenorul și fosta lui parteneră s-au bătut în mijlocul străzii, la Snagov. Cu doar câteva zile înainte ca Reghe să-și boteze băiețelul, a mers la locuința fostei soții, de unde ar fi vrut să îl ia pe Laurențiu Junior, fiul său și al Anamariei. În momentul în care a venit acasă și impresara, lucrurile au degenerat, după cum a povestit chiar ea, la puțin timp după conflict.

„A venit să aducă o invitație la botez fostului nostru naș, care stă lângă noi. A stat acolo, dar am înțeles că îi era frică să intre. Dacă e treaz, nu are curaj nici să respire în fața mea. Probabil a văzut că nu sunt acasă și a intrat prin spate. Bona i-a spus să plece, dar nu a vrut.

A venit peste Bebeto ca să-l ia și să plece cu el, iar cel mic i-a spus că nu vrea să plece. Bona m-a sunat. L-am întrebat de ce a venit? Să terorizeze copilul? A urmat o serie de înjurături. I-am spus că sun la poliție, iar el a plecat la petrecere. Când a venit acasă i-am văzut mașina șoferului, același om care mi-a pus microfoane în casă la îndemnul lui Reghecampf.

L-a sunat și a ieșit, a făcut 3 pași și ne-am oprit în locul în care au început filmările. Mi-a dat o palmă, un pumn, l-am rugat să nu mai dea, dar nu puteam sta cu mâinile în sân. Eu nu-l mai recunosc.”, a spus impresara, pentru postul Realitatea, în urma conflictului.

Urmăriți Impact.ro și pe