Anamaria Prodan, reacție furibundă. Scandalul cu Reghe ia amploare, după ce antrenorul i-a cerut asta: „E de toată jena!”

Ioana Bucur 18.04.2022, 23:54
Anamaria Prodan, reacție furibundă. Scandalul cu Reghe ia amploare, după ce antrenorul i-a cerut asta: „E de toată jena!”

Bătălia continuă și trece într-o nouă etapă. Anamaria Prodan a avut o reacție furibundă după cea mai recentă mișcare a antrenorului. Scandalul cu Reghe ia amploare, impresara afirmând că îl va da în judecată pe avocatul viitorului ei fost soț. Ce i-a cerut Laurențiu Reghecampf și cum este implicat fiul lor, Bebeto.

Anamaria Prodan a răbufnit

Războiul continuă în divorțul Prodan – Reghecampf. Impresara a avut o reacție furibundă după ce s-a trezit, în urmă cu câteva zile, cu autoritatea tutelară la ușa casei sale de la Snagov, ca urmare a unei solicitări înaintate de antrenor prin intermediul unei Ordonanțe Președințiale să-și vadă fiul la Craiova, nu doar la reședința soției sale.

Anamaria Prodan a spus că fiul său nu poate fi obligat de nicio lege să meargă la Craiova, în casa în care tatăl său locuiește cu actuala parteneră, Corina Caciuc.

„Asta va decide numai copilul! Nu poate să-l oblige nici o lege pe copilul meu să meargă la Craiova, dacă el nu vrea! Este de toată jena ce s-a întâmplat! Mi-a trimis autoritatea tutelară la Snagov, dar adresa era greșită.

Pesemne că acest avocat al lui Laurențiu Reghecampf nu știe nici numărul casei la care locuiesc, așa de bine cunoaște cazul. Căutau doamnele respective un număr care nu există pe strada noastră”, a precizat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Anamaria Prodan, reacție furibundă. Scandalul cu Reghe ia amploare, după ce antrenorul i-a cerut asta:
Anamaria Prodan

Ce are de gând să facă

Impresara a adăugat că are de gând să îl acționeze în judecată pe avocatul lui Laurențiu Reghecampf „pentru toate inepțiile debitate în ultima vreme”. 

„Avocatul lui Laurentiu Reghecampf se va alege cu proces penal pentru toate inepțiile debitate în ultima vreme! Pesemne, e vreun avocățel, care a pus și el mâna pe un proces cu notorietate, că nu am mai auzit de el până acum. Să sperăm că va fi plătit. Domnul avocat și-a permis să facă niște afirmații la adresa mea pentru care va plăti greu”, a mai declarat Anamaria Prodan, pentru aceeași sursă.

Recent, impresionată de rezultatele obținute de soțul său – CS Universitatea Craiova a câștigat ultimele trei partide și a ajuns la șase puncte de liderul CFR Cluj și la patru puncte de FCSB, formația de pe locul doi – Anamaria Prodan a postat pe o platformă de social media un mesaj neașteptat.

„Și cu asta am spus tot, eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF. Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare, Reghecampf și Prodan vor rămâne în istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat în țara aceasta.

Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever.

El cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care există și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE ! Amândoi întotdeauna pentru copii obligatoriu unul și aceeași persoană!”, a scris agentul FIFA pe una dintre rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...