Anamaria Prodan, reacție dură după zvonul divorțului: “Nu mor caii când vor câinii”

Ana Ionescu 18.06.2021, 16:32
Anamaria Prodan, reacție dură după zvonul divorțului: “Nu mor caii când vor câinii”

Anamaria Prodan a avut din nou o reacţie dură după ce Laurenţiu Reghecampf a confirmat că sunt în pragul divorţului. Impresara neagă vehement despărţirea şi a transmis un mesaj acid pe marginea acestui subiect în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D.

Anamaria Prodan neagă încă o dată divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a negat încă o dată că nu se desparte de soţul său Laurenţiu Reghecampf. Impresara a transmis că familia ei este unită şi a cerut ca nimeni să nu mai comenteze pe marginea acestui subiect.

“Când m-au sunat reporterii tăi (n.r. reporterii Teo Show), mă gândeam așa. Dacă era ceva serios vreodată, erai printre primii mei prieteni care aflau. Prieteni de suflet. Tu știi cine este Laurențiu Reghecampf. Tu știi că este numărul 1, plus plus infinit. Tu știi cine sunt eu și ce copii și ce familie și cât de mult am muncit că să ajungem unde suntem și nu am să permit nimănui din momentul ăsta să mai comenteze ceva sau să mai facă subiecte. Sau, dacă le vor face, o să le zic doar atât: Să dea Dumnezeu să aveți parte toată viață numai de banii pe care i-ați obținut făcând aceste articole. Și eu când zic ceva, Dumnezeu mă ascultă.

Exact cum spus și spun de fiecare dată, familia mea, Rechecampf – Prodan, este numărul 1. Mai mult, uite, roagă-i tu din partea mea să mai aștepte puțin până divorțăm. Au așteptat 15 ani, cred că mai au răbdare. Puţină răbdare sau multă răbdare, nu ştiu. Nu mor caii când vor câinii”, a transmis Anamaria Prodan, la Teo Show.

Anamaria Prodan, reactie dura dupa zvonul divortului Nu mor caii când vor cainii2
Anamaria Prodan, reactie dura dupa zvonul divortului

Reghecampf şi Anamaria Prodan, declaraţii contradictorii despre divorţ

Laurenţiu Reghecampf a confirmat joi că divorţează de Anamaria Prodan. La scurt timp însă, celebra impresară a dezminţit aceste informaţii şi chiar a spus că soţul său a glumit.

Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik: „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”.

„Nu este adevarăt, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți.”, a transmis Anamaria Prodan pentru Playsport.

Chiar şi Laurențiu Reghecampf junior a avut un mesaj de transmis. Băiatul a spus că familia lui este una unită şi că părinţii săi nu vor divorţa.

„Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună.”, a spus Reghe Junior.