Anamaria Prodan, reacție dezlănțuită la adresa lui Gică Hagi. „Spun exact realitatea, fără frică”. Motivul pentru care a fost necrutătoare cu Regele

Marian Cărăvan 06.08.2020, 10:16

Anamaria Prodan nu scapă niciun prilej de a-și taxa adversarii din fotbalul românesc. Mai nou, a reacționat la declarațiile lui Gică Hagi. Subiectul de dispută: modul de stabilire a ierarhiei finale din play-out.

Motivul pentru care Anamaria Prodan a fost necruțătoare cu Gică Hagi

Atât Viitorul Constanța, cât și AFC Hermannstadt, echipă la care investește Anamaria Prodan, s-au duelat în faza play-out a sezonului 2019-2020 al Ligii 1. Un sezon mai aparte, întrerupt din cauza pandemiei, apoi dat complet peste cap după avalanșa de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Finalul de campionat a fost unul încins, s-a dezbătut intens pe marginea modului în care să fie alcătuit clasamentul din play-out.

Discuțiile au născut controverse, iar Gică Hagi și Anamaria Prodan sunt în tabere diferite. Dacă cei de la Viitorul au propus ca ierarhia finală să fie alcătuită în funcție de punctele adunate atât în sezonul regular, cât și în play-out, reprezentanții lui Hermannstadt vor un clasament alcătuit pe baza mediei punctelor per meci, aplicabil doar în play-out. Un motiv suficient pentru Anamaria Prodan de a-l taxa pe Rege.

„Hagi, când s-a luptat pentru campionat cu Steaua, a țipat ca din gură de șarpe că merge la TAS și că play-out-ul și play-off-ul sunt competiții diferite față de campionatul regulat. Vă aduceți aminte de sezonul 2017, care s-a judecat la TAS și s-a stabilit așa cum a vrut Viitorul, că sunt competiții diferite.

Deci, cei de la Viitorul țipau că așa este firesc, să se calculeze punctele obținute în play-off”, a spus Anamaria Prodan, conform ProSport.

Anamaria Prodan, reacție dezlănțuită la adresa lui Gică Hagi. „Spun exact realitatea, fără frică”

Sexy impresara nu s-a oprit aici și a continuat tirada. Mai mult, l-a ironizat pe Gică Hagi.

„Nu au mamă, nu au tată cei de la Viitorul! Nu vor să ajute pe nimeni și se bazează foarte, foarte mult pe numele lui Gică Hagi. Ok, el este legendă, este ‘rege’, dar și eu sunt legendă și ‘regină’, sunt Anamaria Prodan.

Spun exact realitatea, fără frică, iar diferența este că eu vorbesc ore în șir cu toți din fotbal și încerc să ajut să le fie bine tuturor. Nu facem doar cum ne este bine nouă”, a mai spus Anamaria Prodan.

Cele două părți s-ar putea însă împăca destul de repede, mai ales dacă se va lua decizia ca din viitorul sezon Liga 1 să aibă 16 echipe. Pentru că asta ar aduce doar un meci de baraj de promovare/menținere în Liga 1, între ultima clasată Chindia și ocupanta locului 3 din play-off-ul Ligii 2, CS Mioveni.

Urmăriți Impact.ro și pe