Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a descoperit că „a trucat” poza de la transferul lui Nicolae Stanciu. „Sunt un MiG -19 pentru toți”

Sorin Barbu 17.02.2022, 08:38
Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a descoperit că „a trucat” poza de la transferul lui Nicolae Stanciu. „Sunt un MiG -19 pentru toți”

Anamaria Prodan nu a fost prezentă în momentul în care Nicolae Stanciu a semnat contractul cu formația din China, dar a apărut în poza care a circulat pe rețelele sociale. Agentul internaționalul român a folosit un program de editare foto și s-a „infiltrat” în această imagine. Ironizată după acest gest, Anamaria Prodan nu a fost deloc deranjată și a spus că ar fi meritat felicitări pentru această afacere.

Anamaria Prodan, imună la criticile de pe rețelele sociale

Anamaria Prodan a „trucat” poza care s-a făcut după ce Nicolae Stanciu a semnat contractul cu Wuhan Three Town Fotbal Club. Jurnaliștii de la Gsp au descoperit că folosit un program de editare foto și a apărut și ea în această fotografie. Gestul a stârnit multe comentarii ironice, dar Anamaria Prodan nu a fost deloc deranjată.

„Câinii latră, ursul trece. În cazul meu ursul latră, câinii trec! Eu rămân cu faima, cu transferurile, cu respectul jucătorilor și cu banii! Restul cu ce?

Merit doar atât: «Felicitări doamna Anamaria Prodan pentru tot ce faceți pentru fotbalul românesc și pentru jucătorii români».

Recunoștința e boală grea la noi! Concluzia? Sunt un MiG-19 pentru toți”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Agentul FIFA a publicat pe contul oficial de Instagram trei cadre prin care a încercat să arate că atât Stanciu, cât și firma cu care colaborează și-au asumat ipostaza care a devenit virală.

Gestul ei a fost ironizat și de un rival. Victor Becali s-a amuzat când a aflat toată povestea. „Să stau toată ziua să postez pe Instagram sau pe Facebook sau pe știu eu ce…

Sunt oameni care trăiesc pentru chestia asta și le place să facă chestia asta, dar măcar dacă pozele erau reale”, a declarat Victor Becali la Sport Total FM.

Nicolae Stanciu s-a transferat acum două zile de la Slavia Praga la Wuhan Three Town Fotbal Club. Internaționalul român a semnat un contract pe trei ani în care va câștiga doar din salariu nouă milioane de dolari. La această sumă se vor adăuga bonusuri și prime.

Pentru Anamaria Prodan urmează o perioadă foarte grea și agitată din cauza procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe