Anamaria Prodan povestește ce s-a întâmplat în ziua în care a aflat că are Covid-19. „Copiii erau la aeroport” (Exclusiv)

Andreea Bisinicu 28.11.2020, 14:00
Anamaria Prodan povestește ce s-a întâmplat în ziua în care a aflat că are Covid-19. „Copiii erau la aeroport” (Exclusiv)

Anamaria Prodan povestește ce s-a întâmplat în ziua în care a aflat că are Covid-19. „Copiii erau la aeroport”. Detaliile neștiute ale dramei prin care trece impresara. Cum a aflat că a fost infectată cu virusul Sars-Cov-2.

Ce s-a întâmplat în ziua în care Anamaria Prodan a aflat că are COVID-19

Vestea care i-a șocat pe toți fanii. Din păcate, pandemia de coronavirus face din ce în ce mai multe victime. Din ce în ce mai multe vedete sunt infectate cu virusul nemilos. Anamaria Prodan are COVID-19. După Simona Halep, Nicolae Botgros, Andreea Esca, Marcel Pavel, Adelina Pestrițu și Andi Moisescu, celebra impresară a contactat, și ea, virusul Sars-Cov-2. Soția lui Laurențiu Reghecampf a povestit, în exclusivitate pentru playtech.ro, tot ce s-a întâmplat în ziua în care a aflat că are COVID-19. Cum s-a infectat, de fapt, Anamaria Prodan și cum se simte în aceste momente. Din fericire, copiii acesteia sunt teferi, deoarece nu au intrat în contact cu ea. Femeia de afaceri a specificat faptul că ai ei copii erau la aeroport când i-a ieșit rezultatul testului pozitiv. Anamaria Prodan spune că este bine și nu se îngrijorează din această cauză. Soția lui Reghecampf nu are simptome majore, însă își petrece cel mai mult timp în pat, deoarece se simte obosită:

„Am avut noroc că mi-am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid-19, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului în pat”, a declarat Anamaria Prodan pentru playtech.ro

Anamaria Prodan are COVID-19. Cum si unde a contactat virusul
Anamaria Prodan are COVID-19. Cum si unde a contactat virusul

Unde a contactat Anamaria Prodan virusul COVID-19

Celebra impresară de fotbaliști susține că a contactat virusul COVID-19 la Sibiu, după ce a participat la o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadt. Anamaria Prodan a început să se simtă rău, imediat după acea întâlnire. Acuza dureri de cap puternice și febră, care nu voia să scadă. Soția lui Laurențiu Reghecampf nu a stat mult pe gânduri. Simptomele apărute au convins-o rapid să își facă testul de coronavirus, care a ieșit, așa cum se aștepta, pozitiv. Impresara susține că se simte bine și abia așteaptă să treacă această perioadă de izolare, fiindu-i foarte dor de copii și familie. De asemenea, Anamaria Prodan este foarte bucuroasă că Sarah, Luca, Rebecca și Bebeto sunt înafara oricărui pericol și că nu au intrat în contact cu mama lor, care a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Clubul FC Hermannstadt, la conducerea căruia se află Rebecca, fiica Anamariei Prodan, are un lot afectat serios de coronavirus, cu opt persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore. Echipa pregătită de Ruben Albes a fost eliminată vineri din Cupa României, după ce a fost învinsă de Chindia într-o partidă care a avut loc la Giurgiu. A fost 1-1 după 120 de minute de joc, iar formaţia din Târgovişte s-a impus după loviturile de departajare. În cazul în care vor mai apărea cazuri de coronavirus la Sibiu, următorul meci de campionat al celor de la Hermannstadt ar putea fi amânat. Ar trebui să înfrunte pe Viitorul, în deplasare, pe 6 decembrie, scriu cei de la playtech.ro

Urmăriți Impact.ro și pe