Anamaria Prodan, patron în Liga I? Anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea

Marian Cărăvan 29.05.2020, 10:05

Investește sau nu Anamaria Prodan la FC Hermannstadt? Informația conform căreia clubul sibian ar avea probleme în obținerea licenței s-a viralizat și de aici au apărut speculațiile.

Vine Anamaria Prodan patron în Liga 1?

Vești alarmante au apărut despre una dintre echipele din prima ligă, presupusele probleme financiare ale celor de la FC Hermannstadt dând naștere unor speculații. Președintele grupării sibiene, Iuliu Mureșan, dezminte toate zvonurile și spune că datoria vehiculată este mult mai mică de 700.000 de euro. Totodată, conducătorul formației sibiene dezminte orice discuție cu Anamaria Prodan în privința preluării clubului, dar o așteaptă să investească la Sibiu.

„Nu am discutat de Anamaria Prodan. Eu o respect, chiar îmi place, e o femeie de succes, cred că e și manager bun. Nici cei din Consiliul Director, din ce știu eu. Asta nu înseamnă că nu o respectăm. Dacă vine cu bani și ne creste bugetul, nu ne-am supăra dacă ar veni. Cineva a aruncat o piatră în apă și acum alții se chinuie să o scoată. E liniște acum la noi. Clubul are peste 200.000 de euro în cont, mai vin niște bani. Sunt mai mulți decât suficienți pentru a face toate plățile în vederea obținerii licenței. Am verificat iar sumele, am început să facem plăți. Datoria pe care o are clubul și care intră la licență este în proporție de 90% la foști jucători, am făcut înțelegeri de a le plăți salariile la zi, le plătim. Nu e problema să facem plățile, avem banii în cont. Am avut mai multe ședințe de Consiliu Director, cei care fac parte din acest consiliu au contribuit cu bani. S-a adunat suma ca să putem plăti”, a spus Iuliu Mureșan pentru sport.ro.

Sibiu are fotbal Sursa foto: Facebook FC Hermannstadt

Comunicatul celor de la FC Hermannstadt

Stimate suporter al A.F.C. Hermannstadt, stai liniștit! Îți aducem la cunoștință că în această săptămână la clubul nostru au avut loc două ședințe importante pentru noi, dar (cumva) și pentru tine. Au participat toți membrii Consiliului Director al A.F.C.Hermannstadt, iar acești oameni, de bună credință, au înțeles că Sibiul are fotbal prin #FCH și au decis să facă tot posibilul (chiar tot!) ca acest lucru să nu se schimbe. Prin urmare, fiecare a contribuit financiar, de așa natură încât datoriile clubului rămase din trecut să fie achitate.

Așa cum am menționat astăzi, într-o postare anterioară, restanțele salariale față de jucători vor fi și ele achitate, așa cum s-a întâmplat până acum, iar fotbaliștii noștri au fost înștiințați și cunosc asta.

Aceste demersuri, dar și altele la fel de normale, vin în sprijinul obținerii licenței pentru Liga 1, iar noi considerăm că îndeplinim toate condițiile necesare în acest sens. Cât despre potențiali investitori, vehiculați sau nu prin presă, noi suntem deschiși oricând la discuții. E firesc să fie așa, mai ales dacă putem asigura astfel un climat favorabil obținerii de performanțe, cum se spune în sport. În ciuda zvonurilor apărute astăzi prin presă, astfel de discuții nu au avut loc până acum, dar … ținem ușa deschisă!

Sibiul are fotbal!

Urmăriți Impact.ro și pe