Anamaria Prodan nu-și mai ține ascuns iubitul. Bărbatul care l-a înlocuit pe Reghe este vedetă în Arabia Saudită

Andra Daoud 09.08.2022, 12:12

Anamaria Prodan își împarte viața între România și Arabia Saudită, acolo unde s-ar afla iubitul ei. Impresara a recunoscut, în urmă cu ceva timp, că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat de origine arabă, după încheierea mariajului cu Reghe, însă nu a dorit să dea prea multe detalii. Acum, Anamaria a publicat primele imagini cu presupusul iubit.

Anamaria Prodan s-a fotografiat alături de un bărbat misterios

A trecut aproape un an de când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au anunțat că divorțează. Dacă antrenorul și-a refăcut viața rapid și a și devenit tată între timp, impresara nu s-a grăbit să își facă o nouă relație. În urmă cu câteva luni însă, recunoștea că este îndrăgostită și fericită, dar evita să dea prea multe detalii despre cel care a cucerit-o, spunând doar că nu este român.

Deplasările dese făcute în Arabia Saudită și fotografiile pe care le publica pe social media le-au dat de înțeles multora că Anamaria este fericită alături de un bărbat de origine arabă. Recent, impresara a publicat pe contul ei de Intagram câteva fotografii făcute în Arabia, iar în ele apare și un bărbat misterios, despre care mulți au spus că ar fi noul iubit al Anamariei.

Cel la brațul căruia s-a afișat vedeta se numește Ibrahim al Ashary și este un reputat chirurg estetician în Golf. El a construit un adevărat imperiu în domeniul estetic și deține clinici de înfrumusețate atât în Arabia Saudită, cât și în Dubai și Marea Britanie. În fotografiile în care apare alături de el, impresara pare mai fericită ca niciodată.

Anamaria Prodan nu-și mai ține ascuns iubitul. Bărbatul care l-a înlocuit pe Reghe este vedetă în Arabia Saudită
Anamaria Prodan, alaturi de reputatul medic estetician

„Este dintr-o altă lume, foarte de sus”

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan recunoștea pentru prima dată că iubește din nou și că bărbatul care a cucerit-o o așteaptă să divorțeze. Impresara nu a dat prea multe detalii la vremea respectivă, spunând doar că este vorba despre un bărbat deosebit, care știe să o facă fericită.

„Este dintr-o altă lume, foarte de sus. Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț sau iubit… Dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă.”, spunea Anamaria în luna martie a acestui an.

„Trăiesc, iubesc, mănânc, stau lângă copiii mei minunați și mă bucur de tot ce îmi oferă Dumnezeu. Îi mulțumesc că m-a scos din minciună și nenorociri. Azi simt că trăiesc și fiecare secundă a vieții mele o dedic copiilor mei și o trăiesc ca și când este ultima”, a declarat recent impresara, pentru Click!

Urmăriți Impact.ro și pe