Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghecampf după ce i-a cerut să renunțe la numele său. Ce i-a transmis impresara

Anca Manolica 11.10.2022, 16:46
Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghecampf după ce i-a cerut să renunțe la numele său. Ce i-a transmis impresara

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare fără sfârșit. Cu toate că antrenorul a solicitat în instanță ca fosta lui parteneră de viață să renunțe la numele de Reghecampf, după  separarea oficială, ea refuză cu vehemență. Iată ce mesaj dur i-a transmis impresara, în plin proces de divorț.

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghecampf

Deși cândva au fost unul dintre cele mai frumoase, fericite și sudate cupluri din showbiz, astăzi între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai există nicio cale de reconciliere. După uluitorul scandal din fața casei de la Snagov, în care cei doi foști parteneri s-au lovit, războiul continuă în instanță, după ce procesul de divorț a fost amânat la ultima înfățișare.

Agentul FIFA a aflat de curând că Reghe a solicitat în dosarul de divorț depus la tribunalul Buftea ca aceasta să nu îi mai poarte numele după separarea oficială. Anamaria Prodan nu dorește, sub nicio formă, să cedeze în fața presiunilor antrenorului și a venit cu o replică acidă la adresa lui.

„Nici măcar nu m-a strigat vreodată cineva Reghecampf sau Dumitrescu. Eu sunt Anamaria Prodan, eu așa m-am născut, ei au devenit cunoscuți, normal, ca fiind soții mei. E frumos să fie așa că o familie se ajută. Nu este vorba de nume, nu are nimeni cum să ia numele. Problema este de acte!”, a dezvăluit sexy impresara, pentru Click!.

Impresara nu vrea să renunțe la numele Reghecampf
Impresara nu vrea să renunțe la numele Reghecampf

Anamaria nu vrea să renunțe la numele Reghecampf

Dacă decizia instanței va fi în favoarea noului partener de viață al Corinei Caciuc, Anamaria Prodan va fi nevoită să revină la numele de familie pe care îl avea în acte înainte de mariajul cu celebrul antrenor, adică Dumitrescu. Pe acesta îl păstrase de la primul soț, Tiberiu Dumitrescu. Desigur, fiica regretatei Ionela Prodan poate solicita să revină la numele de dinaintea celor două mariaje.

Anamaria Prodan a spus și care este motivul pentru care nu vrea să renunțe la numele Reghecampf. Se pare că în Statele Unite ale Americii este foarte dificil să îți schimbi actele.

„E foarte greu în America să schimbi social security, să schimbi toate actele, tu să ai un nume, copiii alt nume. Astea sunt prostii de-ale lui Reghecampf, mă rog! Nu mai contează, el ar trebui să fie mândru că-i port numele.”, a mai spus impresara, avertizându-l pe proaspătul tătic că nu va fi prea ușor să își schimbe numele după separare.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...