Anamaria Prodan, la șefia LPF? Dezvăluirea incredibilă a lui Reghe

Anamaria Prodan, la șefia LPF? Dezvăluirea incredibilă a lui Reghe

Anamaria Prodan a pătruns într-o lume care până nu demult părea doar a bărbaților. Sexy impresara are planuri mari în ceea ce privește fotbalul și nu se mulțumește doar să reprezinte jucători și antrenori sau să finanțeze un club, ci chiar să conducă o organizație importantă.

Anamaria Prodan vrea șefia LPF. Ce dezvăluiri a făcut soțul ei, Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a pus din nou pe jar lumea fotbalului. A anunțat într-o emisiune sportivă că se gândește foarte serios să candideze la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, pe postul pe care se află acum Gino Iorgulescu. Desele critici aduse actualului șef al LPF, ar face din Anamaria Prodan un candidat puternic și pus pe fapte mari la alegerile din 2022. Toată familia o susține, iar Laurențiu Reghecampf e convins că soția sa ar face o treabă bună dintr-un asemenea post. Dar a făcut și o dezvăluire incredibilă despre intențiile soției sale.

„Noi în familie avem totul diferit. Nu are nevoie de aprobarea mea. Are nevoie doar când face lucruri care lovesc familia. Are nevoie de susținerea meu. Ana e un om capabil, îi place acțiunea, este foarte bine organizat. Ar putea să miște multe lucruri.

Nu știu dacă ea s-a hotărât. Are capacitatea necesară să vorbească cu oamenii și să facă anumite lucruri. Mai e până la alegerile LPF. Poate se răzgândește și candidează la FRF”, a declarat Laurențiu Reghecampf la „Realitatea Sportivă”.

Gino Iorgulescu, șeful LPF, este criticat dur de Anamaria Prodan

„Gino Iorgulescu e foarte bine”

Anamaria Prodan a mai vorbit și în urmă cu aproape două luni despre posibilitatea de a candida la șefia LPF și l-a criticat cu acea ocazie pe Gino Iorgulescu. Reacția oficialilor LPF nu a întârziat să apară.

„Până la alegeri mai e ceva vreme, următoarele alegeri sunt în 2022. Gino Iorgulescu e foarte bine. E adevărat că deocamdată a rămas blocat în Italia, dar, de îndată ce restricțiile vor fi ridicate, se va întoarce în țară. Ne-am asumat greșeala în zona de comunicare, n-am comunicat suficient de bine și îndreptăm lucrurile.

Dacă există nemulțumiri, sunt unul sau două cluburi. E dreptul fiecăruia să spună ce vrea. Îmi place critica argumentată, dacă am afla și de ce suntem depășiți, aș putea să răspund la această critică. O confruntare electorală categoric va fi, ar fi extrem de interesantă și cred că ar fi o premieră.

În această perioadă, domnul Iorgulescu a ținut legătura cu președinții de cluburi, a aflat care sunt problemele lor. Acea afirmație că nu e prezent nu se bazează pe fapte“, a spus Justin Ștefan, secretarul general al LPF.

Gino Iorgulescu (63 de ani) este șeful LPF din noiembrie 2013, luându-i locul lui Dumitru Dragomir, care conducea Liga de 17 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI