Anamaria Prodan, ipostază uluitoare pe Instagram. Cum s-a pozat celebra impresară. „Tu ești împărăteasa”

Ana Anitoiu 03.03.2021, 18:01

Anamaria Prodan a apărut într-o ipostază uluitoare pe Instagram. Celebra impresară și-a fermecat fanii cu fotografii incendiare, pe care le-a făcut pe plajă, în bikini. La vârsta de 48 de ani, fiica interpretei de muzică populară Ionela Prodan le eclipsează pe multe dintre tinerele în vârstă de 20 de ani.

Cum s-a pozat Anamaria Prodan

Luni, de 1 martie, Anamaria Prodan a decis să se le ofere un mărțișor atipic fanilor ei. Sexi-impresara s-a fotografiat în bikini, cu spatele la cameră, cu posteriorul la vedere. Imaginea a strâns în scurt timp peste 12.000 de aprecieri.

Apoi, miercuri, Anamaria Prodan a mai publicat o fotografie, în care apare ceva mai acoperită, dar tot într-un costum de baie. În imagine, impresara apare cu un zâmbet larg, cu picioarele în apă și purtând o pereche de ochelari de soare. ”Tu ești împărăteasa”, i-a scris unul dintre fani.

Anamaria Prodan, ipostaza uluitoare pe Instagram. Cum s-a pozat celebra impresara.
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru soțul ei

Pentru toți cei fermecați de frumusețea ei, vedeta are, însă, o veste proastă. În ultima vreme, Anamaria Prodan, despre care s-a spus că i-ar fi fost infidelă soțului ei, la fel cum și Laurențiu Reghecampf s-ar fi iubit cu altcineva, a publicat numeroase fotografii în care apare alături de partenerul ei de viață, precizând că îl iubește. În plus, ea i-a făcut o declarație de dragoste în văzul tuturor, pentru a pune capăt zvonurilor. Mai mult, impresara a precizat că familia ei este un exemplu pentru toată România.

”Așa va rămâne pe veci în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presă. Soțul meu Laurențiu Reghecampf este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat de un bun simț incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decență unică, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile familiei și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă, care ne-a protejat ca nimeni altul și care ne iubește fără limită. Toată această mizerie este izvorâtă din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele soțului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândră că soțul meu nu intră în această mocirlă, nu dă declarații. Asta face Numai un bărbat unic”, a transmis ea.

Anamaria Prodan, deranjată de zvonurile referitoare la Dan Alexa

De altfel, Anamaria Prodan a vorbit despre faptul că au ajuns să o deranjeze foarte tare zvonurile referitoare la o relație a ei cu Dan Alexa. Sexi-impresara a clarificat că nu a existat o astfel de relație și a spus că nu ar ezita să anunțe public dacă ea și Laurențiu Reghecampf s-ar despărți. În plus, ea și-a recunoscut o greșeală.

”Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman. Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?”, a spus Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...