Anamaria Prodan, în lacrimi la TV. A povestit tot: „Mi-a cerut să renunț la numele de Reghecampf”

Ioana Bucur 19.10.2021, 16:38
Anamaria Prodan, în lacrimi la TV. A povestit tot: „Mi-a cerut să renunț la numele de Reghecampf”

Tăcerea și scutul ridicat pentru a-și apăra soțul de critici au ajuns la sfârșit. Anamaria Prodan a răbufnit și a mărturisit tot ce are pe suflet. Impresara a aruncat cuvinte grele și acuzații incredibile la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Familia este distrusă de alegerile făcute de antrenor.

Anamaria Prodan dă cărțile pe față

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Anamaria Prodan a făcut destăinuiri teribile despre finalul urât al căsniciei sale. Cu lacrimi în ochi, impresara a spus răspicat că nici nu se mai poate discuta despre o împăcare și că întreaga situație este rușinoasă, în primul rând, pentru soțul său.

Dacă în urmă cu 24 de ore posta pe pagina sa de Instagram o fotografie cu întreaga familie, spunând că nimeni și nimic nu îi va despărți, acum, Anamaria Prodan susține că Reghe nu mai are ce căuta lângă ea și copii.

Despărțirea de antrenor nu este una amiabilă, ea dezvăluind că tehnicianul i-a cerut să renunțe la numele Reghecampf.

„Pentru mine nu e loc de împăcare! Umilința nu pot să o iert. Tot ce se întâmplă este jenant în primul rând pentru el, nu mai are ce căuta lângă noi. Eu eram cine eram, renunț la nume, el mi-a cerut asta. Are reguli bine scrise! Mama se întoarce în mormânt. Bebeto vine acasă și plânge… Cea mai puternică lovitura pentru mine a fost moartea părinților mei”, a spus Anamria Prodan.

Anamaria Prodan, in lacrimi la TV. A povestit tot Mi-a cerut sa renunt la numele de Reghecampf
Anamaria Prodan

„Mă simt trădată, copiii se simt trădați…”

Impresara recunoaște că se simte umilită și trădată de bărbatul pe care l-a iubit și sprijinit timp de 16 ani. Anamaria Prodan susține că, în timpul căsniciei, l-a ajutat financiar pe Reghecampf și că nu și-ar fi închipuit niciodată că va fi părăsită pentru o altă femeie.

„Toată dragostea mea pt el, munca mea de 16 ani pt a-l ridica pe Reghecampf s-au dus. L-am ajutat și pe partea financiara, tot, el ar fi trebuit să fie și mai puternic atașat de familie. Cum sa îmi închipui vreodată că el s-ar combina cu o astfel de fata?! Mă simt trădată, copiii se simt trădați…

Nu vreau să cred că m-a trădat și de fata cu Gigi Becali. Sper sa nu fi făcut asta!”, a mai spus impresara.

Mai mult, ea spune că a fost târâtă în cel mai urât scandal în care a fost vreodată implicată familia sa.

„Ceea ce vedeți astăzi îmi este străin și mie. Nu știu dacă familia mea a mai fost târâtă în așa ceva. Repet, nu îl cunosc pe bărbatul de astăzi, nu vreau să am cunoștințe de așa ceva.

Noi am avut o relație copii-familie extraordinară. Copiii mei au știut în orice secundă ce se întâmplă. (…) Numai în România se întâmplă asta, să facem odă pentru un soț. Eu cred că până în ziua în care acest divorț trebuia încheiat, trebuia să fie avem o prezență extraordinară ca bărbat. Eu am avut o discuție cu soțul meu în care îmi spunea că cineva a deschis niște conturi fake de Instagram, că domnișoara aceasta nu și-a dorit niciodată în presă, ceva cumplit pentru ea, și nu se știe de unde au apărut aceste poze”, a spus Anamaria Prodan.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...