Anamaria Prodan face senzaţie în Dubai. Cum s-a afişat după ce a recunoscut ca Reghecampf ar avea amantă

Andrei Cezar, Mihai Roșoiu 21.07.2021, 17:03

Anamaria Prodan face senzaţie în Dubai. După ce și-a șters lacrimile cauzate de criza conjugală, sexy impresara a mers să se relaxeze în unul dinte cele mai exclusiviste orașe ale lumii. În Dubai, acolo unde deține mai multe apartamente, soția lui Laurențiu Reghecampf a avut câteva apariții răvășitoare. Vrea sau nu ”Prodanca” să îi arate soțului ei ce poate pierde?

Cum s-a afişat Anamaria Prodan în Dubai după ce a recunoscut ca Reghecampf ar avea amantă

De curând, agentul de jucători a recunoscut, într-un interviu pentru playsport.ro, că soțul ei ar avea o amantă, lucru care a făcut-o pe Anamaria Prodan să izbucnească în lacrimi. După ce a văzut pozele din Delta Dunării, unde Laurențiu Reghecampf a petrecut alături de două tinere și un prieten, sexy impresara și-a făcut bagajele și a plecat în Dubai, împreună cu câteva prietene.

Destinația nu a fost aleasă întâmplător. Acolo, Anamaria Prodan a putut să își etaleze luxul în care trăiește cum nu o putea face în niciun alt loc din lume. Ea a dorit să împărtășească momentele speciale petrecute în Emirate cu prietenii săi de pe rețelele de socializare.

A postat mai multe videoclipuri și fotografii cu ea în apartamentul pe care îl deține în Dubai, dar și cu un bolid de lux la volanul căruia a făcut senzație. Este vorba de un Lamborghini în valoare de câteva sute de mii de euro.

A condus noaptea pe străzile orașului, cu mașina decapotată și muzica la maxim, dând impresia că a lăsat toate grijile în urmă.

Anamaria Prodan face senzatie in Dubai
Anamaria Prodan face senzatie in Dubai

Mama lui Laurențiu Reghecampf este grav bolnavă

Și outfit-ul agentului FIFA a fost în trend cu escapada pe care a organizat-o. Îmbrăcată într-o salopetă mulată, cu animal print, care să îi evidențieze formele, purtând o pereche de ochelari de soare oversize și accesorizată cu bijuterii în valoare de 100.000 de euro, Anamaria Prodan a demonstrat încă o dată de ce este supranumită ”sexy-impresară”.

În timp ce ea își petrece cele câteva zile de concediu în luxul din Dubai, soțul său Laurențiu Reghecampf este dărâmat. Și nu din cauza faptului că soția lui a plecat să se distreze în Dubai, ci pentru că mama sa este grav bolnavă.

Fostul antrenor al FCSB-ului a dezvăluit de ce a preferat să stea retras în această perioadă.

„Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul!”, a fost explicația scurtă și la obiect a lui Laurențiu Reghecampf pentru playsport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe