Anamaria Prodan este dispusă să treacă peste tot scandalul cu Laurențiu Reghecampf. „Așteptăm să vină acasă oricând”

Stan Filon 05.03.2023, 08:55
Anamaria Prodan este dispusă să treacă peste tot scandalul cu Laurențiu Reghecampf. „Așteptăm să vină acasă oricând”

Anamaria Prodan vrea să îngroape securea războiului. Este dispusă să renunțe la toate procesele intentate fostului său soț, Laurențiu Reghecampf, alături de care încă susține că a format o familie model în România, „pentru o perioadă”.

Anamaria Prodan este dispusă să treacă peste tot scandalul cu Laurențiu Reghecampf

Așadar, Anamaria Prodan este dispusă să renunțe la toate procesele intentate fostului său soț, Laurențiu Reghecampf și chiar spune că îl așteaptă acasă. Deși acesta are deja o altă familie, impresara este dispusă să dea totul uitării și să încheie un pact cu fostul său soț, iar acesta să poată veni când dorește să-și vadă copiii și să-i scoată în oraș.

„Eu și copiii mei, în primul rând, nu mai suntem interesați de această promovare care ne-a făcut foarte mult rău! Îmi doresc foarte tare și eu și Laurențiu jr, și Sarah, și Rebecca și Luca, cu siguranță, să încheiem această căsnicie într-un mod măreț, așa cum am început-o. În primul rând, pentru copiii noștri, pentru noi, pentru că acest circ trebuie închis. Cred că dacă avem respect pentru copiii noștri și pentru noi, ca oameni, lăsând la o parte faptul că oricine, oricine de pe pământul asta greșește, repet, suntem oameni, nu computere, până și computerele se defectează, nu?!

Anamaria Prodan este dispusa sa treaca peste tot scandalul cu Laurentiu Reghecampf
Anamaria Prodan este dispusa sa treaca peste tot scandalul cu Laurentiu Reghecampf

Îl așteaptă acasă

Cred că din respect pentru familia și copiii noștri, trebuie să închidem aceste procese care aduc pete mari pe numele nostru. Ceea ce am construit eu și Laurențiu Reghecampf, cu siguranță, și spun în cunoștință de cauză, nimeni nu o să mai facă în zeci de ani de acum înainte. De ce? Pentru că noi am făcut istorie fără ajutorul nimănui în țara aceasta”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

„Așteptăm oricând să vină acasă, să-și vadă copiii, să îi scoată la masă, să petreacă timp cu ei. Cred că problemele pe care le avem, mari sau mici, trebuie să le rezolvăm doar noi doi, fără declarații, fără războaie. Da? Toate procesele pe care Laurențiu le-a deschis față de familia noastră, noi sperăm să le închidă cât mai repede”, a mai spus Anamaria Prodan, care s-a resemnat cu faptul că Laurențiu Reghecampf are deja o nouă familie.

Altcineva este vinovat pentru divorț

„Eu cred că familia este uriașă, copiii aceștia sunt incredibili, și, repet, este dorința mea și a copiilor, pe care de nenumărate ori i-am transmis-o lui Laurențiu. Noi dorim, și chiar vorbeam cu copiii, și poate e momentul perfect pentru a-l face să înțeleagă că nu ne interesează absolut nimic sau nu ne mai interesează din momentul în care a plecat, nimic legat de viața lui”.

În plus, Anamaria Prodan consideră că altcineva este de vină pentru ceea ce s-a întâmplat între ea și Laurențiu Reghecampf și speră ca acesta să afle, într-un final, și cine este, de fap, responsabil pentru situația în care s-a ajuns între ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...