Anamaria Prodan, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Reghe! Ce a putut să spună despre Dan Alexa

Redacția IMPACT 24.02.2020, 14:12
Anamaria Prodan, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Reghe! Ce a putut să spună despre Dan Alexa

Anamaria Prodan a făcut câteva dezvăluiri uimitoare despre relația cu soțul ei. Impresara a dat detalii neștiute despre ea și Reghe, făcând public și un mesaj special, cu ocazia zilei de Dragobete.

Anamaria Prodan, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Reghe!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au un mariaj foarte solid. Celebra impresară a fost mereu de părere că sunt sortiți să fie și să rămână împreună, deși despre cei doi au existat numeroase zvonuri de divorț, în trecut. De curând, aceasta a făcut câteva declarații despre relația cu soțul ei, dar și ce metodă pune în practică mereu, pentru ca supărările dintre ei să nu se amplifice vreodată.

Anamaria Prodan, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Reghe! Ce a putut să spună despre Dan Alexa
Anamaria Prodan a publicat pe Instagram un mesaj special de Dragobete

„În toţi aceşti ani de căsnicie nu ne-am certat niciodată. Că mă mai enervez, că avem păreri contradictorii, dar nu dormim niciodată supăraţi. Nu se întâmplă ca celălalt să plece într-o altă cameră sau să luăm o pauză, la noi nu există aşa ceva. Aş dori tuturor o relaţie ca a noastră, bazată pe încredere, respect, dragoste, este ceva unic.

Reghe este sufletul meu pereche. Dacă visez ceva noaptea, îmi ia ziua. Ridic piciorul şi trec peste tot ce apare. Şi despre vedetele internaţionale se scriu multe. (…) Dan Alexa este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Nu au cum să ne facă rău. Suntem prea puternici”, a dezvăluit Anamaria Prodan, potrivit celor de la okmagazine.ro.

Ce a putut să spună despre Dan Alexa & fostul soț

Dacă pe Dan Alexa l-a numit cel mai bun prieten al său, despre fostul soț impresara a dezvăluit că încă păstrează legătura și au o conexiune foarte specială. Mai ales și pentru că aceștia au doi copii împreună, care îi leagă, din mariajul anterior al vedetei.

„Fostul meu soţ este cel mai bun prieten al meu, pentru că avem doi copii, pentru că nu m-a jignit niciodată. Este un om minunat, numai că în viaţă sunt alegeri, iar ca şi femeie, dacă ai ce îţi trebuie, trebuie să le faci. În momentul în care nu te regăseşti în ceva mergi mai departe. Îţi construieşti altceva, asta nu înseamnă că trebuie să ne duşmănim. Şi fosta mea soacră este în continuare Buni a noastră. O iubim la disperare. Suntem o familie frumoasă.”, a mai susținut celebra impresară, într-un interviu acordat recent.

Urmăriți Impact.ro și pe