Anamaria Prodan dezvăluie din ce trăieşte acum Laurenţiu Reghecampf. Situaţia nu e deloc roz pentru antrenor

Ioana Bucur 15.01.2022, 00:09
Anamaria Prodan dezvăluie din ce trăieşte acum Laurenţiu Reghecampf. Situaţia nu e deloc roz pentru antrenor

Divorțul se transformă într-un scandal uriaș ce se amplifică odată cu fiecare declarație făcută de celebra impresară. Pentru că nu mai are niciun motiv să îl apere pe bărbatul care i-a fost partener de viață și alături de care are un băiat superb, Anamaria Prodan face dezvăluiri incendiare despre antrenor. Din ce trăiește acum Laurențiu Reghecampf. Diferența este uriașă, iar situația nu pare să fie deloc un bună pentru el.

Anamaria Prodan nu mai are nicio reținere în ceea ce-l privește pe Laurențiu Reghecampf

Păreau un cuplu perfect, erau o lecție și un model de urmat nu doar pentru vedetele din showbiz-ul românesc, ci pentru toate familiile din țară. S-a dedicat trup și suflet și și-a protejat soțul ca o leoaică în momentul în care diferite zvonuri aruncate în spațiul public îi puteau păta imaginea imaculată construită chiar de ea.

Înaintea primului termen al procesului de divorț, Anamaria Prodan a decis că a venit momentul să dea cărțile pe față. Invitată la podcastul realizat de Codin Maticiuc, impresara a dezvăluit, printre altele, din ce trăiește acum Laurențiu Reghecampf.

De la un venit anual fabulos, de peste două milioane de euro pe an, antrenorul are acum un salariu de 15.000 de euro pe lună. Evident, nu putem spune că este un om sărac, însă, dacă ne gândim la cheltuielile și la stilul de viață pe care îl duce Reghe, banii nu sunt deloc mulți, susține impresara.

Anamaria Prodan: I-am spus mereu că dacă nu are grijă o să ajungă sărac, să doarmă pe sub pod. Aşa o să ajungă! Păi din ce credeţi că trăieşte el acum? Din salariu… Ce ştie el să facă altceva?!

Codin Maticiuc: Nu cred că Laurenţiu fce parte din această categorie, să ajungă sărac. Am prieteni care merg şi comentează evenimente sportive. Înţelegi ce spun?!

Anamaria Prodan: Aaaa, da. Păi acum trăieşte din 15.000 de euro pe lună. De la 2 milioane jumate- trei cât avea pe an, aşa a ajuns. Astea înseamnă până în 200.000 de euro pe an. Bravo! Cum este căderea?! Nu este în picaj?!

Codin Maticiuc: Da, dar nu e ceva grav!

Anamaria Prodan: Hai să îţi zic ceva! Nevastă-ta, Prodan, îţi face cadou de ziua ta un Ferrari sau nu ştiu ce ceas… Te învaţă, te duce la Operă, te duce peste tot. Te urca sus, pe Everest. Şi când să pui steagul aluneci şi cobori… Şi nu te prinzi de nimic, doar te duci în jos!

Anamaria Prodan dezvăluie din ce trăieşte acum Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan

Legătura neștiută dintre Anamaria Prodan și Fane Spoitoru

Tot la podcastul lui Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a spus că a fost prietenă bună cu Fane Spoitoru și că „s-a avut ca frații” și cu Nuțu și Sile Cămătaru.

„De acolo a plecat șmecheria. Știi, apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru. Deci eu eram cu Fane. Eram cu Fane Spoitoru. Adică eram în același anturaj, prieteni eram, cu Fane Spoitoru. Domnule, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru. Pentru mine au fost frații mei. Și niciodată nu m-am dezis de ei”, a spus impresara sexy.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...