Anamaria Prodan, decizie radicală în procesul cu Reghe. Ce se întâmplă cu numele de familie al impresarei. „Nu trebuie să îmi dea nimeni accept”

Badea Violeta 28.11.2022, 17:57

Victorie în instanță pentru Anamaria Prodan! Magistrații au decis că sexy impresara poate păstra numele de familie al fostului său partener de viață. Asta cu toate că Laurențiu Reghecampf voia contrariul. După ce a aflat hotărârarea tribunalului, agentul FIFA a făcut câteva declarații!

Instanţa a decis ca Anamaria Prodan să rămână cu numele lui Reghecampf

Veste bună pentru Anamaria Prodan! Instanța de judecată a decis că impresara poate păstra numele lui Reghecampf. Antrenorul solicitase ca fosta sa parteneră de viață să nu îl mai poarte, însă magistrații i-au dat câștig de cauză agentului FIFA.

Aceasta a cerut, prin avocații săi, ca divorțul să se desfacă din culpa exclusivă a fostului partener de viață. Însă, magistrații Judecătoriei Buftea au admis cererea de divorț din culpă comună, nu exclusivă.

Mai mult decât atât, autoritățile au decis ca impresara să rămână cu numele de Reghecampf și după despărțirea cu scandal, deși tehnicianul a solicitat contrariul.

Citește și Anamaria Prodan nu-l lasă pe Reghecampf să respire. „Va înapoia copiilor jumătate din ce a furat”!

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Decizia Anamariei Prodan, după ce a aflat hotărârea instanței

După ce a aflat decizia instanței, impresara a precizat că nu va renunța pentru moment la numele de Prodan Reghecampf, deoarece a făcut istorie cu el de-a lungul anilor.

Totodată, Anmaria Prodan a mai declarat că antrenorului ar trebui să îi fie rușine pentru ,,toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume”.

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume. Este un capitol închis în viața mea, nu mă mai interesează nimic și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a mărturisit agentul FIFA pentru click.ro.

Citește și Anamaria Prodan a răbufnit după divorțul de Reghecampf: „Unde nu-i cap, vai de picioare!” (exclusiv)!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...