Anamaria Prodan dă din casă! Câți bani câștigă, de fapt, Reghe

Marian Cărăvan 29.08.2020, 12:15
Anamaria Prodan dă din casă! Câți bani câștigă, de fapt, Reghe

Și-a făcut loc într-o lume în care până nu demult bărbații „făceau legea”. Implicată în fenomenul fotbalistic, impresara Anamaria Prodan vine cu dezvăluiri spectaculoase despre relația pe care o are cu soțul său, Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Al Wasl.

Câți bani câștigă, de fapt, Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan dă din casă!

Anamaria Prodan nu-și refuză nicio plăcere. Nu se uită la bani atunci când vrea să achiziționeze ceva. Îi place să fie în pas cu moda, dar alegerile le face în funcție de cât de bine se simte în hainele respective. Orice „răsfăț” îi scoate din cont sume importante. Dar nu regretă.

„Cumpăr orice și niciodată nu mă uit la preț. Eu îmi cumpăr orice îmi place și niciodată nu mă uit la preț. Dar nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu știu ce firmă de fițe. Contează în primul rând să îmi placă ce-mi cumpăr, să mă simt bine în hainele respective și, bineînțeles, să îmi stea și bine. Recunosc că îmi place să fiu în trend cu moda de fiecare dată. Mă răsfăț când am ocazia”, a mărturisit Anamaria Prodan.

S-a vorbit deseori despre sumele pe care le încasează Anamaria Prodan din transferuri, despre averea sa și despre salariul soțului său, Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la Al Wasl. Sexy impresara vine cu dezvăluiri spectaculoase, care pun capăt speculațiilor. Nimeni nu se aștepta la asta.

„Banii noștri sunt la comun. Suntem o familie. Eu i-am făcut contractul lui Reghecampf, dar nu știu exact câți bani câștigă. Are prime, mai vine conducerea le mai dă un ban. Eu niciodată n-am verificat conturile de la bancă. Nu suport să mă uit. Laur face absolut totul. Eu nu i-am verificat telefonul în viață asta, nu l-am verificat cu nimic”, a dezvăluit Anamaria Prodan, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de la GSP.

Tânjește după o vacanță de 15 ani

Deși este o prezență activă în lumea fotbalului, fiind nu doar agent de jucător, ci și investitor la una dintre echipele din Liga 1, Anamaria Prodan spune că familia este pe primul plan, dar că în 15 ani n-a avut nicio vacanță. Tânjește după așa ceva și nu se sfiește să o spună.

„Eu nu trăiesc pentru lume. Ci pentru mine și familia mea. Eu în 15 ani n-am avut nicio zi de vacanță. Ce ne cumpărăm noi sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată! Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău, dar Laur că antrenor are o săptămâna de vacanță vara, apoi pleacă în cantonament. Iar eu mereu în perioada aia sunt cu transferurile. Apoi, iarna de Sărbători sunt pe telefoanele și fac transferuri, copii mei abia găsesc momente să vorbească cu mine. Când se termină transferurile se termină și vacanțele. Unde să plecăm?”, mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Până la o vacanță împreună, se poate bucura alături de Reghe de un superb Ferrari, achiziționat cu o sumă colosală. „Mașina de 375.000 de dolari, un Ferrari, e cumpărat acum 2 ani. Era visul lui și și-l dorea foarte tare. La cât muncește omul ăsta și la câți ani fără vacanță are îl merita”, a mai precizat Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe