Anamaria Prodan arată fabulos la 48 de ani. Impresara, curajoasă în costum de baie

Iancu Andreea 26.01.2021, 13:59

Anamaria Prodan Reghecampf este o femeie completă. Dincolo de faptul că a reușit să fie numărul unu într-o lume a bărbaților, impresara arată superb la 48 de ani. Datorită faptului că se mândrește cu trupul său, Anamaria Prodan nu ezită să posteze pe rețelele de socializare imagini cu ea în costum de baie.

Anamaria Prodan, apariție senzațională în costum de baie, la 48 de ani

Pe Anamaria Prodan toată lumea o identifica în urma cu mai mulți ani cu acea coafură excentrică, cu codițe, pe care a purtat-o o lungă perioadă de timp. Totuși, impresara a ales să facă o schimbare radicală de look și a adoptat o înfățișare mult mai feminină. Cu părul lung și cu mai puține kilograme, Anamaria Prodan poate fi considerată o adevărată bombă sexy, chiar și la 48 de ani. În ciuda vârstei, pe care unii poate o consideră nepotrivită pentru a se afișa în toată splendoarea, soția lui Reghe arată senzațional și nu se sfiește să se mândrească cu silueta sa de invidiat chiar și pentru doamnele și domnișoarele tinere.

Astfel, după schimbarea de look, vedeta a împărtășit cu internauții modul în care arată acum și s-a fotografiat inclusiv în costum de baie, spre surprinderea fanilor. Imaginile cu Anamaria dezgolită de inhibiții au făcut deliciul urmăritorilor, care nu au ezitat să îi aprecieze postările și să îi lase comentarii savuroase. Peste zeci de mii de „inimioare” a strâns frumoasa impresară de-a lungul timpului în cazul fotografiilor în costum de baie.

De la 72 kg am ajuns la 55 kg. Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea, a declarat Anamaria pentru Click!

Anamaria și Reghe au petrecut câteva zile în SUA, la Disneyland
Anamaria și Reghe au petrecut câteva zile în SUA, la Disneyland

Vacanță în SUA, alături de Laurențiu Reghecampf

Anul 2020 a reprezentat o cumpănă în viața tuturor din cauza pandemiei. După ce s-a confruntat cu Covid-19, impresara Anamaria Prodan și soțul său, Reghe, au decis să se relaxeze într-o vacanță și au plecat spre Statele Unite ale Americii. Aceștia au ales drept destinație una atipică pentru alte vedete, care au preferat soarele insulelor din Maldive. Soții Prodan-Reghecampf au postat imagini de la Disneyland, locație aleasă pentru a se destinde după perioada dificilă.

Fotografiile de vacanță surprind parcul extrem de pustiu, cu alei aproape goale, cel mai probabil din cauza restricțiilor legate de pandemia de Covid-19. Cuplul a profitat de zilele libere, până când Laurențiu Reghecampf își va găsi o echipă nouă, în urma plecării de la Al Wasl și s-au bucurat de timpul petrecut în Dubai și apoi în SUA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...