VIDEO EXCLUSIV

Anamaria Prodan, apariție de sute de mii de euro la parastasul mamei sale. Cât a costat doar ceasul pe care impresara l-a purtat la mână VIDEO EXCLUSIV

Andra Daoud, Alexandru Catalan 06.10.2022, 13:38

Anamaria Prodan a lăcrimat la mormântul mamei ei, în ziua în care regretata cântăreață de muzică populară ar fi împlinit 75 de ani. Fiica sa a organizat un parastas de pomenire în cinstea Ionelei Prodan, iar în momentul în care a ajuns la cimitir, nu și-a putut stăpâni lacrimile. Impresara a purtat o ținută de zeci de mii de euro în ziua în care și-a pomenit mama. Impresara a oferit și câteva declarații emoționate despre mama sa, exclusiv pentru impact.ro.

Cum a apărut Anamaria Prodan la parastasul mamei sale

Au trecut patru ani și jumătate de când Anamaria Prodan a pierdut-o pe mama ei, însă suferința nu s-a stins, dimpotrivă. Impresara îi duce dorul regretatei artiste în fiecare zi și vorbește cu emoție despre cea care a crescut-o, de fiecare dată. Pe 6 octombrie, Ionela Prodan ar fi împlinit vârsta de 75 de ani dacă ar mai fi fost în viață, iar fiica ei nu a putut lăsa să treacă ziua aceasta fără o slujbă de pomenire.

Anamaria Prodan a venit la cimitir însoțită de fiica ei cea mică, Sarah, și de câțiva apropiați, dar și colegi de breaslă ai Ionelei Prodan, precum Elena Merișoreanu. Impresara a purtat un costum de culoare verde aprins, o culoare atipică pentru un parastas. Ea și-a accesorizat ținuta cu bijuterii de sute de mii de euro și o poșetă albă, de la brand cunoscut.

Impresara a afișat bijuterii de lux, unele dintre ele fiind piese făcute pe comandă. Ceasul cu diamante se estimează că ar valora în jur de 300.000 de euro, în timp ce brățările pe care le-a purtat pe ambele mâini au o valoare cumulată de peste 200.000 de euro. Anamaria nu și-a putut stăpâni lacrimile, în timp ce stătea lângă mormântul mamei ei. Vizibil emoționată, ea a stat mai tot timpul cu privirea în jos și s-a recules lângă locul de veci al mamei sale.

„Mama își dorea mereu veselie, bucurie în jur. Mi-a și spus sa nu mă îmbrac în negru după ce nu va mai fi și să mă comport că și cum ea ar continua să fie langa mine. Gura lumii e slobodă, poate spune ce vrea. Nu mă mai interesează asta de mult, așa cum nici pe mama nu o interesa!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru impact.ro, cu privire la alegerea ținutei colorate pentru ziua parastasului.

Anamaria Prodan, aparitie de zeci de mii de euro la parastasul mamei sale
Anamaria Prodan, la parastasul mamei sale

„Un om impecabil, o mamă minunată”

Anamaria Prodan a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa regretatei sale mame. Impresara a vorbit cu emoție, și în ziua parastasului, despre cea care i-a dat viață și a crescut-o.

„Un om impecabil, o mamă minunată, s-a despărțit de noi cântând… vreau să fac un festival în memoria ei, dar și o casă memorială. A fost un exemplu pentru noi toți. O simt și acum alături de mine și aștepta mereu telefonul meu. Mi-a zis să nu uit niciodată de unde am plecat și că, de fapt, ne tragem din țărani”, a declarat impresara, la parastasul mamei ei.

„O visez mereu. Toate trec în viața și acum ascult mai mult cântecele ei, fiindcă acum le înțeleg mai bine. Mama l-a învățat pe soțul cum sa treacă peste momentele grele și l-a ajutat de foarte multe ori. Familia noastră va merge mai departe”, a adăugat ea.

„Soțul meu nu mai face parte din familia Prodan. După mine vin oameni puternici care vor duce familia mai departe. O să fac și pentru cel mic să crească cât mai bine. Ana Maria Prodan are o familie de vis, niște prieteni minunați și merge mai departe. Suntem o familie cu bune și cu rele, că oricare alta. Vreau sa rămân o familie care a făcut istorie. Doresc să se încheie cât mai repede aceste procese. Caietul cu datorii îl am acas.”, a mai spus Anamaria Prodan.

„A fost deschizătoare de drumuri pentru mulți artiști români. M-a primit în sufletul ei!”, a spus Cătălin Maximian, vecin cu Ionela Prodan timp de cinci ani.

Anamaria Prodan, despre regretul mamei ei

Impresara a vorbit în repetate rânduri despre relația pe care a avut-o cu cea care i-a dat viață. Ionela Prodan i-a dat multe sfaturi fiicei sale și chiar a atenționat-o, la un moment dat, cu privire la căsătoria cu Laurențiu Reghecampf.

„A încercat atunci, la început, să-mi spună: Mamă, oamenii care nu vin din aceeași lume sunt ca apa și uleiul. Când îi agiți se combină, când s-au oprit, când nu îi mai agiți, se ridică unul acolo (n.r sus), unul acolo (n.r jos). Eu i-am spus: Este prima și ultima discuție, el va fi soțul meu. Toată lumea va trebui să-l accepte că de nu, toți veți avea de-a face cu mine.

Nu contează, mamă, tată, soră. Din momentul acela n-a mai scos niciun cuvânt. L-a iubit cu toată patima! Niciodată nu i-am spus prin ceea ce trecem, ea știind întotdeauna.”, dezvăluia Anamaria Prodan în trecut.

Ionela Prodan a murit în aprilie 2018, după o lungă suferință. Interpreta de muzică populară s-a luptat ani buni cu boala de care suferea, iar fiica ei a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o salva. Anamaria Prodan a mers cu mama ei la clinici renumite din străinătate, însă din păcate medicii nu au putut face nimic pentru Ionela Prodan, care s-a stins din viață la Spitalul Elias din Capitală, la vârsta de 71 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe