Anamaria Prodan, anunț uluitor despre căsnicia cu Reghe. Vedeta a recunoscut tot

Redacția IMPACT 10.12.2019, 18:27
Anamaria Prodan, anunț uluitor despre căsnicia cu Reghe. Vedeta a recunoscut tot

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul din cele mai vizibile cupluri din lumea sportului, dar și de pe scena mondenă din România. Deși au circulat de multe ori zvonuri în mass-media, dar și pe rețelele sociale, cum că între aceștia ar exista mai multe probleme, relația dintre cei doi pare să fie mai solidă ca oricând.

Anamaria Prodan, mărturisiri despre relația cu soțul său

Agentul Fifa trăiește dragostea la orice vârstă cu soțul său. Acest lucru este susținut de mesajele pe care aceștia și le trimit pe rețelele sociale. Anamaria Prodan le-a arătat fanilor pe Instagram ce mesaje a primit pe WhatsApp de la soțul său, Laurențiu Reghecampf, pe care l-a notat în telefon cu peseudonimul „Iubi Soare”, transmite gsp.ro.

„Să-mi pară rău? Să-mi pară rău că-n viaţa asta, făcută-n mare parte din rutină, mi-a fost dat să trăiesc ceva adevărat şi-atât de frumos? Dacă mâine aş lua viaţa de la capăt şi cineva m-ar pune să aleg, înfăţişându-mi de la început şi suferinţa cu care-aş plăti bucuria, eu tot te-aş alege!”, este mesajul pe care l-a trimis antrenorul Aneimaria Prodan. 

Mesajul trimis de Laurențiu Reghecampf, către soția sa.
Mesajul trimis de Laurențiu Reghecampf, către soția sa.

Gestul lui Laurențiu reghecampf a impresionat-o profund pe impresara Fifa, care a împărtășit cu urmăritorii ei mesajul pe care l-a primit de la soțul spu.

„ Fără Cuvinte …… după atâția ani de căsnicie să primești așa mesaj …va doresc și vouă măcar o unime din dragostea care este revărsată asupra mea de soțul meu .. #hubbylove❤️ #artaconversatiei”, este mesajul pe care l-a pus Anamaria Prodan la descrierea imaginii postate pe Instagram.

Pasajul din mesajul trimis de Reghecampf soției sale face parte din volumul „Arta Conversației”, scris de Ileana Vulpescu și care a fost publicat în 1980.
Romanul apărut la editura Cartea românească este scris sub forma unor confesiuni și abordează ca temă centrală dragostea.

Urmăriți Impact.ro și pe