Anamaria Prodan, anunț surpriză! Vedeta Antena Stars plănuiește să adopte un copil. Totul despre noul membru al familiei

Redacția IMPACT 24.02.2020, 16:46
Anamaria Prodan, anunț surpriză! Vedeta Antena Stars plănuiește să adopte un copil. Totul despre noul membru al familiei

Anamaria Prodan și-a surprins fanii cu un nou anunț. Vedeta Antena Stars își dorește să adopte un copil împreună cu Laurențiu Reghecamf dintr-o țară săracă și să-i ofere șansa la un viitor mult mai bun. Însă, Anamaria nu vrea să adopte un copil de la distanță, ci să-l aducă acasă și să se ocupe personal de educația acestuia.

Anamaria Prodan, pentru a patra oară mamă? Impresara vrea să adopte un copil

 

Anamaria Prodan își dorește să adopte un copil dintr-o țară dezavantajată, săracă, unde condițiile nu sunt tocmai bune, precum Somalia. Astfel că Anamaria Prodan exclude să facă adopție la distanță, în sensul să trimită bani pentru ”creștere” doar de ochii publicului. Ea vrea să îl crească de mic, în casa ei.

Anamaria Prodan vrea să adopte un copil. Ce a declarat impresara despre acest lucru

Vedeta Antena Stars a dezvăluit că se gândește să-și asume rolul de mamă pentru a patra oară, însă de data aceasta își dorește să adopte un copil dintr-o țară, precum Somalia. Anamaria Prodan consideră că copiii ei sunt deja mari, așa că își poate dedica timpul unui nou membru al familiei.

”Aș fi vrut să iau un copil, dar chiar să-l iau, din țările astea gen Somalia. Chiar să-l aduc și să-l cresc la mine acasă. Asta cu crescutul la distanță, că-i trimit un leu… e tot așa, hai să ne facem imagine! Nu, efectiv să-l iei să-i schimbi destinul. Nu te costă nimic! Mai contează că aduc un copil lângă copiii mei? Mai ales că ai mei sunt mari. Și să crești acum unul mic care se naște fără șansă… În Somalia n-are nicio șansă! Vedem!”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Spynews.

anamaria prodan, adoptie, copil
Anamaria Prodan vrea să adopte un copil

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează un cuplu de peste zece ani și au împreună un băiat pe nume Reghe Junior, în vârstă de 11 ani. De asemenea, Anamaria mai are două fete din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu:  Rebecca (20 de ani) şi Sarah (19 ani). Și Reghe mai are un băiat, pe nume Luca, din căsătoria anterioară cu Mariana Pfeiffer.

Cât despre zvonurile legate de divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf, impresara a spus lucrurilor pe nume. Aceasta a ținut să lămurească lucrurile și în ceea ce privește căsnicia sa anterioară și a dezvăluit că aceasta a continuat să locuiască cu Tiberiu (primul soț) de dragul fetelor, deși divorțase în secret de doi ani.

”Mă vezi în toate fotografiile și mă vezi peste tot așa, cum sunt eu acum (n.r. alături de Laurențiu Reghecampf ), și mai ales că mă știți că sunt atât de asumată. Și dacă doamne ferește s-ar întâmpla vreodată… Despre divorțul meu nu a știut nimeni, eu eram divorțată de 2 ani și locuiam cu soțul meu în casă și cu copiii mei”, a spus Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe