Anamaria Prodan a vrut să-l lase fără bani pe fiul lui Reghecampf. Ce mesaje trimitea impresara. ”Laurențiu nu știa nimic”

Badea Violeta, Diana Dumitrache 21.10.2021, 13:04
Anamaria Prodan a vrut să-l lase fără bani pe fiul lui Reghecampf. Ce mesaje trimitea impresara. ”Laurențiu nu știa nimic”

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf o contrazice din nou pe Anamaria Prodan. Marianei Pfeiffer a răbufnit la adresa impresarei, fiindcă aceasta a folosit numele fiului ei în scandalul cu antrenorul. Iată ce dezvăluiri uluitoare a făcut.

Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan

Mariana Pfeiffer a explodat în momentul în care a auzit că impresara a implicat numele fiului ei în scandalul divorțului de Laurențiu Reghecampf. Fosta soție a antrenorului a ținut să sublinieze că Anamaria Prodan nu a avut grijă de Luca, ba chiar și-ar fi dorit să i se micșoreze pensia alimentară.

„Minte și în ceea ce-l privește pe fiul meu Luca! E o minciună afirmația că l-a crescut sau a avut grijă de el! Luca a crescut alături de mine și actualul meu soț, a învățat în Germania și tot noi am fost cei care s-au preocupat ca el să practice ciclism de performanță.

Tot aici se cuvine să menționez și faptul că, tot din aceeași grijă pe care i-a purtat-o fiului meu, Anamaria Prodan, după divorțul nostru, îmi trimitea email-uri prin care-mi solicita să fiu de acord cu micșorarea pensiei alimentare pe care Laurențiu Reghecampf i-o datora fiului său. De la suma de 9.000 de lei, la 100 de lei.

Solicitările veneau din partea ei și, cel mai probabil, erau făcute pe la spatele lui, fără ca el să știe. Toate declarațiile referitoare la fiul meu nu fac altceva decât să-l mâhnească pe acesta.”, a declarat Mariana Pfeiffer, citată de cancan.ro.

Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan

Fosta soție a lui Reghecampf vine cu noi dezvăluiri

Mariana Pfeiffer a adus noi lămuriri în ceea ce privește începutul relației Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Femeia susține că lucrurile nu au stat deloc așa cum le-a prezentat impresara.

Mai exact, aceasta a declarat că nu s-a așezat niciodată la masă pentru a discuta cu cei doi. De asemenea, Mariana Pfeiffer susține că este o minciună și faptul că ea și Laurențiu erau despărțiți de doi ani de când el și impresara s-au întâlnit pentru prima dată.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit.

Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el! Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”, a mai spus Mariana Pfeiffer.

Ce declara Anamaria Prodan despre începutul relației cu Laurențiu Reghecampf

Înainte de aceste declarații ale Marianei Pfeiffer, celebra impresară a fost la o emisiune TV și a vorbit despre începutul relației sale cu antrenorul de fotbal.

„Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf după 13 ani și când am hotărât amândoi să mergem mai departe, pentru că ne pierduserăm în trecut, l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa. El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate.

Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat. Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește. Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani”, a precizat Anamaria Prodan la emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...