Anamaria Prodan a răbufnit! “Ați aflat că Reghe stă cu amanta la Craiova?”. Nu s-a mai abținut și a dat cărțile pe față. Mărturisiri incredibile

Stan Filon 05.08.2021, 09:21
Anamaria Prodan a răbufnit! “Ați aflat că Reghe stă cu amanta la Craiova?”. Nu s-a mai abținut și a dat cărțile pe față. Mărturisiri incredibile

Anamaria Prodan a răbufnit, după ce s-a aflat că soțul său, antrenorul Laurențiu Reghecampf, ar locui împreună cu amanta, în Craiova, acolo unde o antrenează pe Universitatea. S-a vorbit foarte mult despre divorțul dintre cei doi, iar acum Anamaria Prodan spune că nu ține pe nimeni cu forța.

Anamaria Prodan a răbufnit, după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf stă cu amanta în Craiova

”Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare. Nu ca cele din Deltă și prezentați-le. Dacă ma înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți. Amanta, prieteni apropiați. Eu nu mai vreau sa stau zilnic să fac sau să desfac viața lui Reghe sau a mea sau a copiilor.

Dacă Reghe face ceva, pleacă, are amante, să vă spună el. Eu, fetele și Reghe Jr. suntem toți uniți. Familie. Cine nu vrea să mai facă parte din familie e liber să facă ce vrea. Noi suntem cu capul sus. Reghecampf-Prodan și nu rupem rândurile niciodată!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru sport.ro.

Anamaria Prodan a rabufnit, dupa ce s-a aflat ca Laurentiu Reghecampf sta cu amanta in Craiova
Anamaria Prodan a rabufnit, dupa ce s-a aflat ca Laurentiu Reghecampf sta cu amanta in Craiova

”I-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță”

Anamaria Prodan a ținut să precizeze că soțul său nu s-a comportat urât niciodat cu ea sau cu copiii și nu are niciun motiv să o urască. Mai mult, spune că ea i-a creionat, apoi trasat cariera de antrenor de care se bucură în prezent. „Ma urăște? Păi de ce să mă urască? Ca am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că m-am luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță? Că l-am susținut necondiționat în toți acești ani? Că i-am dat totul pentru a face performanță? Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel? Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva sa ma urască?”, a mărturisit Anamaria.

Anamaria Prodan nu vrea să se mai gândească la amante și la relații pe care soțul său le-ar avea și spune că, deocamdată, ”Laurențiu Reghecampf are nevastă”!

”Deocamdată, Reghe are nevastă”

„Despre amante, modele nu vreau să mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum își așterne. Cred ca el știe cel mai bune dacă are amante, amantă sau altceva. Deocamdată Reghe are NEVASTĂ. Asta trebuie să înțeleagă amantele. Este hilar pentru mine care m-am născut cu prea mult creier și cu prea multă abilitate cum asemenea persoane au atâta tupeu să cheme paparazzi să facă scenarii, să plece prin străinătate. Să-și pună prietenele să facă poze. Să dea ponturi pe unde mănâncă si cu cine sunt… Și vezi Doamne au apărut la TV, își cresc tariful, îngroapă familii și aduc în groapă bărbații care dorm pe ei.

M-au omorât toți cu banii investiți în astfel de femei! Le numesc așa cu toate că lângă mine e Reghe Jr. care le cataloghează trash și sunt fericită că luptă împotriva comportamentului bărbaților gen gâscă ideală. Aveți încredere că nici gura de aur, nici fata cealaltă nu pot decât… să stea în genunchi și să se roage la Dumnezeu”, a mai spus impresara.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...