Anamaria Prodan a răbufnit după divorțul de Reghecampf: „Unde nu-i cap, vai de picioare!” (exclusiv)

Cătălina Burghelea 20.11.2022, 16:22

Surpriză colosală în cazul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Impresara fotbaliștilor a avut o reacție dură la anunțul că instanța de la Buftea a decis să admită cererea fostului său partener și să pronunțe separarea oficială între cei doi. „Unde nu-i cap, vai de picioare!”, a declarat vedeta pentru Playtech.

Anamaria Prodan este pachet de nervi. Ce spune despre divorțul de Reghecampf

Sâmbătă, 19 noiembrie, în presă a apărut informația că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf și-au spus adio oficial, după ce instanța de judecată Buftea a admis cererea înaintată de celebrul antrenor. Astfel, ar fi avut loc pronunțarea divorțului între cei doi foști soți. Numai că impresara este foc și pară.

La scurt timp de la anunțul privind divorțul oficial, Reghe a fost contactat de jurnaliști să comenteze decizia judecătorului. Acesta salută hotărârea care îi redă din nou libertatea, având în vedere scandalurile din ultimele luni cu fosta lui soție.

„Sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință. Nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil”, a explicat Laurențiu Reghecampf, potrivit Cancan.ro.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Impresara neagă decizia judecătorească

Dacă antrenorul este bucuros că a divorțat oficial, nu același lucru se întâmplă cu Anamaria Prodan. Decizia instanței nu pare să-i fie pe plac, într-o intervenție pentru Playtech.ro, aceasta acuzând jurnaliștii că au obținut informații despre care avocatul ei nu știe. Impresara susține că verdictul nu este cel oficial, invocând lipsa motivării hotărârii judecătorești și căile prin care aceasta poate fi atacată.

„Oare cum presa a aflat decizia Judecătoriei Buftea într-un dosar ținut secret, când nici avocatul meu nu știa nimic? Ce drăguț, nu? Reghe comentează o decizie care, oficial, nu a apărut. Decizia nu este motivată, nu o știm exact, căci pe 18, noi, eu și copiii mei, o așteptam cu sufletul la gură.

Ne dorim să scăpăm… Şi ce să vezi?! Decizia şi amănuntele le știa presa… Numai că ei nu știu că trebuie să așteptăm o decizie oficială, nu să ne facem de râs prin ziare. Nici să inventăm subiecte. Trebuie să vedem motivarea, căci avem cale de atac etc. Greu când ai făcut şcoala pe scări și te înțepi în ochi cu pixul, dacă încerci să-l folosești. Eu și copiii vom da un comunicat din partea familiei şi ne dorim să scăpăm de calvar!”, a comentat Anamaria Prodan pentru Playtech.ro.

Mesaj dur pentru fostul soț

Cu această ocazie, vedeta a ținut să-i bată obrazul fostului ei soț. Din spusele sale, Laurențiu Reghecampf i-a reproșat că se folosește de imaginea sa pentru a-și face publicitate în presă.

„Reghe să apară cu ceva rezultate în sport prin ziare, nu să se caţere din nou pe spatele meu sau să accepte și să învețe pe dinafară, fără să înțeleagă declarațiile ticluite de câțiva ageamii care l-au folosit şi l-au pus în situații penibile de-a lungul vremii. Unde nu-i cap, vai de picioare!”, a mai spus impresara.

Ieri, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț (din culpă comună). Reghe ar trebui să-i plătească lui Bebeto o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile sale nete. Antrenorul a dat asigurări că-și va sprijini financiar copilul pe care îl are cu Anamaria Prodan, în ciuda separării de mama lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...